Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Evangelistas

De Evangalistas is een combinatie tussen een vracht- en een passagiersschip en vaart langs de fjordenkust van Patagonië tussen Puerto Montt en Puerto Natales in Chili. Het schip is gebouwd in Japan en in 2000 heeft het in Chili een grondige renovatie ondergaan. Tijdens de cruise wordt er (tussen november en maart) een bezoek gebracht aan het verlaten dorpje Puerto Eden en de Pio XI gletsjer (route van Puerto Montt naar Puerto Natales) of de Amalia gletsjer (route van Puerto Natales naar Puerto Montt). In het hoogseizoen worden er dagelijks verschillende lezingen gegeven onder meer over het gebied en haar oorspronkelijke inwoners.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 339
Snelheid: 16 knopen
Lengte van de boot: 123 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 25 bemanningsleden, inclusief gidsen incl. de gids
Aantal cabins: 61
Hutomschrijving: Totaal zijn er 61 cabins aan boord, verdeeld over verschillende types. Daarnaast beschikt de Evangelistas ook over een slaapzaal.
Openbare ruimtes: De Evangalistas beschikt over een restaurant, een bar en een groot panoramadek. Naast het bezoek aan Puerto Eden worden aan boord diverse activiteiten georganiseerd. Daarbij is ook de kapiteinsbrug het grootste deel van de tijd open voor gasten.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Evangelistas hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
We wisten vooraf dat het geen luxe cruise zou worden. Al bij al viel het comfort en de maaltijden best mee.
Beoordeling : 5
Prima verzorging. Prachtige tocht. Hutten niet luxe doch compleet.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds