Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Estancia Rincón Chico - Península Valdés

Estancia Rincón Chico is een buitengewone accommodatie op een buitengewone plaats. In een bijgebouw van een oude schapenranch zijn 8 ingetogen en sfeervolle kamers gemaakt. Het hele gebouw ademt de sfeer van de oude estancia. Vanaf de veranda uitkijkend over de vlakte ervaart u plotseling het gevoel, 'dít is het echte Patagonië'. Rincón Chico beschikt over een uitgestrekt eigen strand met kolonies zeeolifanten en zeeleeuwen en op het landgedeelte leven nandoes, guanaco's, gordeldieren, vossen, mara's en ander wild.

Estancia Rincón Chico is door 6 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Slaapkamer (foto: Arno Luft)

Estancia Rincón Chico - Península Valdés


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Alleen maar positief, men weet hier wat gastvrijheid is, prima gids, leuke excursies, lekker eten, uitgebreide picknick mand mee. Gastheer zette zich in om Kalpa excursie om te zetten. Toekomstige gasten waarschuwen contant geld mee te nemen drankrekening (in ons geval niet weinig!) - geen credit cards.
Beoordeling : 5
GEWELDIGE ERVARING:NIET VERMELD IN DE REISBESCHEIDEN DAT DE PRIJS INCLUSIEF EEN DAGEXCURSIE IS ONDER LEIDING VAN EEN BIOLOOG. GENOTEN VAN DE ZEEOLIFANTEN,DE 3000 SCHAPEN EN FANTASTISCH ETEN.
Beoordeling : 3
Heerlijk rustig, maar voor 3 nachten te rustig en niets te zien. Zeeolifanten excursie mooi, maar niet 2x nodig. O.i. echt geen verblijf met kinderen. Wij zijn met gids Diego naar de pinguins en zeeleeuwen geweest op eigen doft: heel bijzonder! Die excursie zou ik aanraden om structureel aan te bieden in Pen.Valdes. Je moet wel heel veel rijden op het schiereiland. Had ik wel willen weten tevoren.
Beoordeling : 5
Een topper. Met uitstekende excursies. Veel kennis. Wij zijn zelf met onze 4x4 naar het noorden van Peninsula Valdes gereden om daar op Estancia San Lorenzo de pinguin colonie (200.000) en orca's met gids te bezoeken. Iets prijzig maar zeker de moeite waard. O.i.z. een goed alternatief voor Punta Tombo.(en veel minder km.' rijden!)www.pinguinospuntanorte.com.ar
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds