Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Estancia El Charabon - Rocha

Estancia El Charabon is een werkende ranch waar zowel schapen als runderen gehouden worden. U bent hier van harte welkom in een van de 10 kamers die hier voor gasten ingericht zijn. Tijdens uw verblijf kunt u meekijken in de dagelijkse gang van zaken. Mocht u meer behoefte aan rust hebben dan is het heerlijk relaxen aan de rand van het zwembad. Wanneer u juist meer actie wilt kunt u paardrijden in de Sierra de Rocha. Het fantastische eten wat u hier voorgeschoteld krijgt is de kers op de taart van uw verblijf.

Estancia El Charabon is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Entree El Charabon (foto: Evelien van Dijk)

Estancia El Charabon - Rocha


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
We hebben geen werkende estancia gezien. En het was een beetje afstandelijk (eigenaresse) . Het personeel was zeer vriendelijk en de kamers zeer goed.
Beoordeling : 5
Uitstekende keuze, leuke gastheren, Bruno en Paolo. Ontzettend lekker gegeten bij hun. Schone, verzorgde kamers. High Tea etc. Paard gereden. Hier hadden wij ons langer kunnen vermaken.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds