Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Esplendor Hotel Buenos Aires - Buenos Aires

De ligging van Esplendor Buenos Aires is ideaal voor mensen die graag in het microcentro verblijven; Plaza San Martin ligt op ca. 200 meter afstand en om de hoek ligt winkelstraat Florida en het prachtige Galerias Pacifico. Het hotel beshcikt over drie kamertypes: concept, suite en VIP suite. Concept kamers zijn de standaard kamers. Alle kamers hebben een hoog plafond en beschikken over een badkamer met bad. De suite heeft meer ruimte en een apart zitgedeelte en een bad met hydromassage, de VIP suite heeft een jacuzzi voor 2 personen naast het bed, een separate douche en een apart zitgedeelte. Door de ligging middenin het centrum kan het wat gehorig zijn.

Esplendor Hotel Buenos Aires is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,25 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De lobby (foto: Simone van Lieshout)

Esplendor Hotel Buenos Aires - Buenos Aires


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
Ondanks aardige inrichting geen goede keus. Te ver van vliegveld, terwijl het te laat was om nog iets in de stad te doen. Straat opgebroken, mall gesloten, nog maar net iets eten kunnen krijgen in naastgelegen restaurant. Geen ontbijt(pakket) mogelijk.
Beoordeling : 5
Kamer super, upgrade was het denk ik en mochten dag van vertrek erop blijven...... Vriendelijk personeel.
Beoordeling : 2
Hotel op zich redelijk maar ook hier (net als in Shangri-La) vervelend dat hier voor de laatste dag een hele nacht was gereserveerd ipv een dagkamer en wij hiervan niet op de hoogte zijn gesteld. Het hotel begint vergane glorie te worden. Sinds de eerste keer dat wij er waren, een aantal jaren geleden, is het sterk achteruit gegaan. Schoonmaken is slecht, op een gegeven moment was zelfs het hele hotel zonder tioletpapier!
Beoordeling : 4
Goed hotel, midden in de stad.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds