Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Esplendor El Calafate Hotel - El Calafate

Een uitstekend en stijlvol design hotel. Het ligt op ongeveer 10 minuten van het centrum vrij hoog boven het Lago Argentino. Standaard kamers (Concept Rooms) zijn al heel mooi ruim; de suites zijn fantastisch. De suites bieden uitzicht op het Lago Argentino, enkele standaard kamers ook. Naast het zeer verzorgde interieur staat dit hotel bekend om z'n uitstekende service.

Esplendor El Calafate Hotel is door 18 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,11 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De lobby (foto: Arno Luft)

Esplendor El Calafate Hotel - El Calafate


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
hotel goed via hotel boeking gedaan voor tocht op Moreno gletsjer . Echter ik bleek te oud ( NB nieuwe jeugd begint bij 66 )voor de gletsjer. Daarom geannuleerd ook voor mijn jongere partner, maar dat werd door uitvoerende organisatie niet geaccepteerd . Die vonden dat baliemedewerker voor de onkosten moest opdraaien
Beoordeling : 5
prachtig hotel, mooie kamers, uitstekend restaurant en prima bar
Beoordeling : 4
mooi hotel,
Beoordeling : 5
Erg mooi hotel, ligt ook goed ten opzichte van het stadje. Je loopt er zo heen en dan gezellig shoppen en eten. Wij hadden de mooiste dagen van het jaar, lekker warm en geen wolkje aan de lucht.
Beoordeling : 4
Mooie suites. Bij de eerste keer meteen afgestemd wat de kamers zouden zijn bij ons reguliere bezoek. Dat zouden normale kamers zijn volgens de receptionist - suites was niet voor betaald. Hoofdkantoor heeft dit geregeld. Bij ons tweede bezoek blonk de eerst zeer onvriendelijke receptionist in overdreven vriendelijkheid! Wel een goed restaurant met vriendelijk personeel.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds