Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Eric

De Eric en de Letty zijn twee verschillende boten van hetzelfde type met dezelfde indeling. Het zijn kleine motorjachten uit de first class met maximaal 20 passagiers aan boord. De brede ramen op de bovenste twee dekken bieden een prachtig panoramisch uitzicht, maar natuurlijk kunt u het landschap ook bewonderen vanaf het zonnedek. U wordt ingedeeld op één van de twee boten.


Foto van de


Smart Voyager Logo


Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 20
Snelheid: 11 knopen
Lengte van de boot: 25 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 10 personen waaronder 2 Galapagos gidsen klasse II incl. de gids
Aantal cabins: 10
Hutomschrijving: De Eric beschikt over 10 tweepersoonshutten verdeeld over 3 dekken. Alle hutten hebben een 'ruime' badkamer, een per hut regelbare airco, twee éénpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, kastruimte, laden en drinkwater.
Openbare ruimtes: Als algemene ruimtes bevinden zich op de Eric een eetzaal, een zaal voor lezingen, een bar en natuurlijk een prachtig zonnedek.
Smart Voyager: Deze boot heeft het Smart Voyager certificaat, een garantie voor een duurzame en op natuurbehoud gerichte bedrijfsvoering.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Eric hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
(was niet Eric maar Flamingo I) Vrij veel motorlawaai t.o.v. Galapagos Sky.
Beoordeling : 5
De Letty was een prettig schip, efficient ingericht, goed onderhouden en voorzien van alles wat nodig was voor de cruise. Er was ook een ruime hoeveelheid wetsuits en snorkelmateriaal aanwezig, zodat er voor elke passagier passend materiaal beschikbaar was.
Beoordeling : 5
precies wat wij verwacht hadden. Op een boot als deze verwacht je dat het bed schoon is en de douche werkt. Luxe is onmogelijk. De maaltijden waren verrukkelijk.
Beoordeling : 4
Fijne plek om te vertoeven
Beoordeling : 5
De hut was uiteraard klein, maar zeker comfortabel. MEt de maximale bezetting van 20 passagiers liepen we elkaar toch niet in de weg. Alles werd goed schoon gehouden, bedden heel snel opgemaakt. Het bovendek met zonnescherm was ook prettig. Uitstekende bemanning en kapitein die goed Engels sprak.


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A
Dag 1 San Cristóbal - Cerro de las Tijeretas - León Dormido
Dag 2 Cerro Brujo - Punta Pitt
Dag 3 Punta Suárez - Bahía Gardner
Dag 4 Punta Cormorant - Corona del Diablo - Post Office Bay - Mirador de la Baronesa
Dag 5 Hooglanden - Darwin Station
Dag 6 Bartolomé - Playa las Bachas
Dag 7 Plaza Sur - Seymour Norte
Dag 8 Bezoekerscentrum S.C. - San Cristóbal
ROUTE B
Dag 1 San Cristóbal - La Galapaguera de Cerro Colorado
Dag 2 Bahía Darwin - Prince Phillip's Steps / El Barranco
Dag 3 Playa las Bachas - Cerro Dragón
Dag 4 Punta Espinoza - Bahía Urbina
Dag 5 Bahía Elisabeth - Caleta Tagus
Dag 6 Puerto Egas - Rábida
Dag 7 Hooglanden - Darwin Station
Dag 8 Bezoekerscentrum S.C. - San Cristóbal


De routes van de Eric

route A8 dagenzondag tot zondag
route B8 dagenzondag tot zondag
route A+B15 dagenzondag tot zondag
route B+A15 dagenzondag tot zondag

Route toelichting: Playa Las Bachas in route A kan worden vervangen door Black Turtle Cove of Sombrero Chino.
Playa Las Bachas in route B kan worden vervangen door Black Turtle Cove en Bahía Urbina kan worden vervangen door Punta Vicente Roca.
Bij een combinatie van Route A en B. wordt op Santa Cruz een alternatief programma aangeboden zodat u niet twee dezelfde dagen op Santa Cruz heeft.

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds