Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Ecuador > Overige bouwstenen > Hotel en spa Ecuador

Hotel en spa Ecuador

Wellness in the Andes


La Mirage Garden Hotel & Spa wordt beschouwd als een van de beste hotels van Ecuador. Die goede reputatie heeft het hotel in de eerste plaats te danken aan de uitmuntende service, maar ook de voorzieningen, zoals de grote Spa met overdekt zwembad, en de klassiek ingerichte kamers hebben er in hoge mate toe bijgedragen dat La Mirage een begrip is geworden in Ecuador. Het antieke meubilair, het dak van gebrandschilderd glas en de glinsterende, haast kitscherige kroonluchters lijken op het eerste gezicht misschien wat misplaatst in deze omgeving. Van het gezegde 'overdaad schaadt' heeft men hier duidelijk nog nooit gehoord. Misschien wel omdat u de overdaad snel vergeet wanneer u door de prachtige tuinen loopt met bromelia's, orchideeën en een vijver vol waterlelies, gepamperd wordt in de Spa of geniet van een uitgebreid driegangendiner? Alle 23 kamers en suites verschillen in grootte en hebben een uniek interieur. De badkamers zijn zeer ruim. Zoals gezegd zult u ook in culinair opzicht niets te kort komen; specialiteiten als gebraden eendenborst en verse kwartel zijn vermaard. De locatie, tot slot, is uitstekend, met natuurwonderen als de watervallen van Peguche en het kratermeer van Cuicocha binnen handbereik. Ook het stadje Otavalo zelf bevindt zich in de directe nabijheid, op zo'n 10 kilometer rijden van het hotel.


DIASHOW

Slaapkamer in La Mirage (foto: Minke Steintjes)

Hotel en spa Ecuador

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Naar Otavalo

Dit arrangement begint met de transfer van Quito naar Otavalo. Dit is een ongeveer 2 uur durende rit waarbij u door een prachtig berglandschap rijdt. Onderweg komt u o.a. langs Mitad del Mundo en Lago San Pablo. Bij aankomst wordt u naar uw kamer gebracht en 's avonds gaat u genieten van het diner in het restaurant.
Overnachting: hotel op basis van halfpension

Dag 2 Vrije dag La Mirage

La Mirage Garden Hotel & Spa is een luxe complex waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van alle faciliteiten die dit hotel u te bieden heeft. De kamers zijn gelegen in een grote tuin waar u kunt wandelen en daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de spa. Dobberen in het zwembad, bubbelen in de whirlpool en heerlijk tot rust komen bij één van de vele massages die u hier kunt boeken. Daarnaast heeft u ook de hele dag een privé auto met chauffeur tot uw beschikking om de omgeving te bezoeken.
Overnachting: hotel op basis van halfpension

Dag 3 Einde arrangement

Na een rustig ontbijt wordt u teruggebracht naar Quito, waar dit luxe arrangement eindigt.


Accommodaties in deze reis


La Mirage Garden Hotel & Spa - Otavalo

La Mirage Garden Hotel & Spa ligt op een prachtige plek dichtbij Otavalo. De kamers zijn verdeeld in meerdere blokken en liggen in een grote tuin waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Daarnaast kunt u helemaal tot rust komen in de bijbehorende Spa. Lekker dobberen in het zwembad en genieten van één van de vele massages die u hier kunt krijgen. Hier overnachten is echt genieten!

La Mirage Garden Hotel & Spa is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Algemene informatie

Genieten en relaxen in het deluxe La Mirage Garden Hotel & Spa

  • code EC0027
  • Prijsindicatie pp vanaf: € 500 - € 1.000
  • reisduur 3 dagen
  • niveau 1
  • comfort 4
  • startpunt Quito

accommodatie
Dit 3-daagse arrangement is op basis van een verblijf in een standaard kamer in La Mirage Garden Hotel & Spa (upgrades zijn natuurlijk mogelijk)

vervoer
U reist op basis van een privé auto met chauffeur tussen Quito en Otavalo

reisgezelschap
individueel

minimaal 2 deelnemers

reisperiode
La Mirage Garden Hotel & Spa kan het gehele jaar bezocht wordenInbegrepen
  • overnachtingen op basis van halfpension
  • transfer Quito - La Mirage v.v.
Niet inbegrepen
  • overige maaltijden
  • excursies
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds