Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Delfin I - Amazone Cruise Peru

Net als alle Delfin cruises vaart ook Delfin I op de Amazonerivier in het Pacaya-Samiria National Reserve, een park in het noorden van Peru. Er kunnen het hele jaar door cruises worden gemaakt, zowel in het droge als het natte seizoen.
Er kan er gekozen worden uit een 5 daagse of een 4 daagse cruise. Activiteiten die worden georganiseerd zijn: kayakken, nachtboottochten, vogeltours, vissen op piranhas, wandelingen in de jungle en bezoeken aan de lokale bevolking.
De Delpin I is een Amazonecruise van het exclusieve soort. De cabines of suites zijn heel ruim en de service is zeer luxieus te noemen. Er kunnen 8 gasten mee, maar dit aantal kan uitgebreid worden naar 12 personen omdat er in sommige suites een extra bedbank geplaatst is.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 12
Snelheid: 8 knopen
Lengte van de boot: 22 meter
Bemanning: 12 cruiseleden en 1 specialistische natuurgids incl. de gids
Aantal cabins: 4
Hutomschrijving: De cabines of suites zijn op de Delfin I zeer ruim, meer dan 30 vierkante meter. Bovendien hebben ze een privé terras met dezelfde afmeting. Alle 4 de suites beschikken over een King bed met lakens van Peruaans katoen, airconditioning, zithoek binnen, grote toiletruimte, heetwater douches, biologisch afbreekbare toiletartiekelen, haardroger, kluisjes, yogamatten, verrekijkers, mini-koelkast en ramen die van vloer tot plafond doorlopen waardoor het uizicht niet belemmerd wordt. De Deluxe Master Suites hebben zelf een privé mini zwembad.
Openbare ruimtes: De Delfin I heeft een grote dinerruimte waar iedereen aan een grote tafel zit. Er is eventueel ook een mogelijkheid om privé te dineren. Bovendeks is een opeluchtlounge met een bar.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds