Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Delfin II - Amazone Peru

Net als alle Delfin cruises vaart ook Delfin II op de Amazonerivier in het Pacaya-Samiria National Reserve, een park in het noorden van Peru. Er kunnen het hele jaar door cruises worden gemaakt, zowel in het droge als het natte seizoen. Ook kan er gekozen worden uit een 5 daagse of een 4 daagse cruise. Activiteiten die worden georganiseerd zijn: kayakken, nachtboottochten, vogeltours, vissen op piranhas, wandelingen in de jungle en bezoeken aan de lokale bevolking. De Delfin II heeft capaciteit voor maximaal 30 personen. Er zijn 10 suites, 4 master suites. In twee suites kan een extra bed geplaatst worden voor een kind tot en met 11 jaar. Bovendien heeft deze cruise ook cabines die met elkaar verbonden kunnen worden. De cruise heeft kamers met ramen die van vloer tot plafond lopen, waardoor het uitzicht spectaculair is. Er is een dinerzaal, een buitendek met lounge en bar, een binnenlounge, een masageruimte een een mini-fitnessruimte.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 30
Snelheid: 8 knopen
Lengte van de boot: 44 meter
Bemanning: 28 crewleden en 3 specialistische natuurgidsen incl. de gids
Aantal cabins: 14
Hutomschrijving: De 14 cabines of suites zijn op de Delfin II zijn met 20 vierkante meter ruim te noemen. Alle de suites beshcikken over een King bed lakens van Peruaans katoen en ramen die van vloer tot plafond doorlopen waardoor het uizicht niet belemmerd wordt. Daarnaast heeft elke suite airconditioning, een zithoek, een grote toiletruimte, heetwater douches, biologisch afbreekbare toiletartiekelen, haardroger, kluisjes en zijn er yogamatten.
Openbare ruimtes: Dinnerzaal voor 32 passagiers, openlucht bovendek met bar,binnen collegezaal en lounge, massageruimte en fitnessruimte.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds