Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Delfin III - Amazone Cruise Peru

Net als alle Delfin cruises vaart ook Delfin III op de Amazonerivier in het Pacaya-Samiria National Reserve, in noorden van Peru. Het hele jaar door worden cruises gemaakt, zowel in het droge als het natte seizoen.
Er kan gekozen worden uit een 5 daagse of een 4 daagse cruise. Activiteiten die tijdens het verblijf aan boord worden georganiseerd zijn: kayakken, nachtboottochten, vissen op piranhas, junglewandelingen en bezoek aan de lokale gemeenschap.
Delfin III is het nieuwe het grootste cruiseboot van de organisatie. Het heeft ruimte voor 44 pasagiers. Er is een Owners Suite, 2 Corner Suites en 10 Upper Suites en 9 Suites. Net als bij de andere boten is hier ook hier de service van het luxe segment.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 44
Snelheid: 10 knopen
Lengte van de boot: 55 meter
Bemanning: 29 crewleden en 3 specialistische natuurgidsen incl. de gids
Aantal cabins: 22
Hutomschrijving: Alle 23 suites hebben meer dan 20 verkante meter aan oppervlakte en zijn dus erg ruim. Ze beschikken over natuurlijk badartiekelen, turn-downservice, elektronische kluizen, individuele klimaatbeheersing, dagelijks gezuiverd wa beschikbaar, opslagruimte onder het bed, stopcontacten voor meerdere stekkers (niet Europees) haardroger en make-up spiegel, strijkijzer en mini-koelkast.
Openbare ruimtes: De Delfin III beschikt over bovendeks een binnen en openlucht lounge, zwembad, bar, massage- en fitnessruimte, en een boutique.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds