Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Costa Rica > Bouwstenen > Strandhotel Manuel Antonio

Strandhotel Manuel Antonio


Het schijnt dat er ergens een lijst rondgaat met daarop de mooiste stranden ter wereld en naar verluidt staan die van Manuel Antonio in de top 10. Het is natuurlijk onmogelijk om op die manier stranden precies in te delen, maar zeker is dat de met regenwoud omzoomde stranden van het Manuel Antonio N.P. zeer attractief zijn. Daarbij is het kleine natuurpark ook in biologisch opzicht rijk. Vanaf je handdoek kun je vaak de apen door de bomen zien zwaaien en grote leguanen over het strand zien rennen. Het strandverblijf in Manuel Antonio staat garant voor een perfecte mix van lekker uitrusten en toch ook nog wat zien.


DIASHOW

Het strand van Manuel Antonio (foto: Arno Luft)

Strandhotel Manuel Antonio

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Aankomst in Manuel Antonio

De bestemming van deze module zijn de schitterende, met regenwouden omzoomde stranden van het Manuel Antonio Nationaal Park aan de kust van de Stille Oceaan. Manuel Antonio vormt een perfecte plek voor een combinatie van relaxen en genieten van de natuur. Terwijl u op het strand ligt kunt u met enig geluk apen en neusbeertjes door de bomen zien klimmen, terwijl over de grond grote zwarte leguanen de badgasten met argusogen gadeslaan.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 2 Optionele activiteiten Manuel Antonio

Manuel Antonio biedt reizigers volop mogelijkheden. Vanuit Manuel Antonio kunt u rafttochten maken, kajaktochten boeken, natuurexcursies maken of u kunt natuurlijk gewoon lekker relaxen op de prachtige stranden in, of net buiten het park.
Overnachting: Hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 3 Optionele activiteiten Manuel Antonio

Vrije dag voor eigen invulling Manuel Antonio. Een eventuele optie voor deze dag is een bezoek aan het Carara Reservaat. Dit reservaat is bekend om z'n ara's. Daarnaast heeft u er (bij vochtig weer) goede kansen de goudgroene pijlgifkikker te zien. Een andere attractie zijn Costa Rica's grootste krokodillen die onder de brug over de Tárcoles rivier liggen te wachten op een prooi.
Overnachting: Hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 4 Einde van het arrangement

Het arrangement eindigt na het ontbijt.


Accommodaties in deze reis


Hotel Espadilla - Manuel Antonio

Hotel Espadilla ligt op 100 meter van het strand en op 100 meter van de ingang van het NP Manuel Antonio. Erg centraal gelegen en vele restaurants en barretjes zijn in de nabije omgeving te vinden. Omdat je zo dichtbij het NP Manuel Antonio verblijft is een goede tip om gelijk om 07.00 het nationale park in te gaan, voordat andere mensen komen. Dan heb je de stranden eigenlijk een tijdje voor jezelf wat heerlijk is. Broodjes mee, drinken mee, en dan heb je een topdag/ochtend in het nationale park. Ook het dichtbij het strand zitten heeft z´n voordelen. Even naar de zonsondergang op het strand lopen, even de zee in duiken zonder de auto te pakken, heerlijk zo centraal gelegen verblijven in Manuel Antonio.

Hotel Espadilla is door 8 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,25 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Algemene informatie

Relaxen langs de met regenwouden omzoomde stranden van Manuel Antonio.

 • code CR0004
 • Prijsindicatie pp vanaf: < € 500
 • reisduur 4 dagen
 • niveau 1
 • comfort 2-3
 • startpunt Manuel Antonio / Quepos

accommodatie
U verblijft in Manuel Antonio in een goed, op loopafstand van het Nationaal Park gelegen hotel met zwembad. Upgrades zijn mogelijk.

vervoer
Dit arrangement betreft enkel een hotelverblijf waarbij verder geen vervoer of excursies zijn inbegrepen.

reisgezelschap
individueel

minimaal 2 deelnemers

reisperiode
het hele jaarInbegrepen
 • alle overnachtingen
 • maaltijden op basis van logies/ontbijt
Niet inbegrepen
 • overige maaltijden
 • vervoer van en naar de accommodatie
 • excursies
 • entrees
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds