Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
 

Comfort

Bij alle voorbeeldreizen naar Latijns-Amerika en Antarctica op onze website vermelden wij een comfortaanduiding die varieert van 1 tot 4. Dit is een zeer robuuste indeling om u een eerste indicatie te geven over hoe wij het comfort van de reis inschatten waarbij 1 het meest eenvoudig en 4 het meest comfortabel is. Onderstaand vindt u een beknopte omschrijving van de 4 categorieën.


Comfort 1

Reizen met comfortaanduiding 1 zijn vaak avontuurlijke reizen waarbij omwille van de beleving gebruik wordt gemaakt van eenvoudige tot zeer eenvoudige accommodaties zoals berghutten, slaapzalen, local houses, eenvoudige junglelodges en (bij trektochten) van tenten. Vervoer vindt meestal plaats op basis van gedeelde transfers of gereserveerd openbaar vervoer.

Comfort 2

Reizen met comfortaanduiding 2 zijn veelal rondreizen waarbij gebruik wordt gemaakt van eenvoudige accommodaties op kamers die wel eigenlijk altijd voorzien zijn van eigen douche/toilet. Hoe het vervoer plaatsvindt is sterk bestemmingsafhankelijk. Reizen kan per gereserveerd openbaar vervoer maar soms ook per privé auto met chauffeur of huurauto. Ook (expeditie)cruises op de wat goedkopere klassen hebben wij hierbij ingedeeld.

Comfort 3

Ons comforniveau 3 staat voor gewoon heel comfortabele reizen langs betere (en vooral vaak sfeervolle) middenklasse accommodaties. Hierbij gaan we veelal op zoek naar kleinschalige accommodaties die niet alleen een slaapplaats bieden maar door hun historische achtergrond, karakteristieke eigenaars of anderszins iets toevoegen aan uw reisbeleving. Vervoer tijdens deze reizen vindt eigenlijk altijd plaats per privé vervoer of daar waar mogelijk een huurauto. Ook de meerderheid van onze (expeditie)cruises rekenen we tot comfort categorie 3.

Comfort 4

Ons comfortniveau 4 (het hoogste) betreft logischerwijs onze topreizen. De allerbeste cruises naar Galapagos en Antarctica, tophotels en toplodges op vaak afgelegen en zeer bijzondere locaties. Het vervoer tijdens deze reizen vindt altijd plaats op basis van privé vervoer of een huurauto afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen.


In alle eerlijkheid is het natuurlijk niet eenvoudig om ons diverse reisaanbod te vangen in cijfertjes of categorieën. Een vergelijking tussen junglelodges, stadshotels en expeditiecruises blijft een vergelijking van appels en peren. Daarbij maken we maatwerkreizen waarbij klanten er niet zelden voor kiezen om enkele dagen 'afzien' tijdens een trektocht te combineren met een heerlijk deluxe spa-resort tot besluit. Heeft u twijfels of vragen bij een niveau aanduiding dan geven we u graag een gedetailleerde toelichting. Hetzelfde geldt als u een reis ziet waarvan het programma u wel, maar het comfortniveau u niet aanspreekt. We kijken in dat geval graag samen met u naar de mogelijkheden om zowel het programma als ook het comfort precies op uw wensen af te stemmen. En vraagt u bij ons een offerte op, dan kunt u alle accommodaties van uw eigen reis vooraf bekijken en vertellen we u exact hoe en met welke mate van comfort het vervoer voor u geregeld zal zijn.ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds