Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Colca Lodge - Colca Canyon, Yanque

De Colca Lodge is een prachtige sfeervolle accommodatie temidden van het terrassenlandschap van de Colca Canyon. De lodge is in rustieke stijl gebouwd en het karakteriseert de lodge dat ze er bewust voor hebben gekozen geen TV op de kamers te plaatsen. Bij de lodge kunt u gebruik maken van de thermale baden en de spa, beide met uitzicht over de Río Colca. Hier kunt u heerlijk relaxen na een dagje vol met activiteiten in de Colca Canyon. De lodge heeft 45 kamers en suites, alle met een moderne, maar rustieke inrichting en uitzicht op de tuinen en de vallei. De meeste kamers zijn uitgerust met een innovatief verwarmingssysteem dat het milieu niet onnodig belast. Voor de maaltijden bent u hier echt aangewezen op de lodge zelf; in de nabije omgeving vindt u namelijk niets anders dan natuur. Het eten is er echter van goede kwaliteit en er is genoeg keuze. In restaurant Puye worden lokale gerechten geserveerd en in de BBQ bar, gelegen aan de oever van de rivier, staan Peruaanse grillspecialiteiten op het menu.

Colca Lodge is door 30 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,60 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Thermale baden aan de Río Colca (foto: Minke Steintjes)

Colca Lodge - Colca Canyon, Yanque


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Ondanks dat we hier door de restaurant manager 'en plein public' werden aangepakt omdat we onze maaltijd niet wilden betalen wegens inbegrepen... is het na tussenkomst van Toon helemaal goed gekomen. Dus, voor Colca lodge een goeie tip, besteed iets meer aandacht aan de opleiding van de resto manager (hij was nog heel jong). Leuk waren de warme baden!
Beoordeling : 4
Volgens mij is er niet veel keus in dit hotel de kamers zijn goed, er is een restaurant, de grote eetzaal is niet zo gezellig maar we hadden in de kleine gereserveerd en dat was perfect. De heetwater bronnen en de alpaca en lama farm zijn een leuke meerwaarde
Beoordeling : 4
Zeer goed restaurant ! Jammer dat er geen wifi op de kamers is, maar voor twee nachtjes was dit niet echt een probleem.
Beoordeling : 4
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Maaltijden in het restaurant waren erg goed. Lodges waren qua inrichting erg simpel, maar dat hadden we ook niet anders verwacht.
Beoordeling : 5
Fenomenaal natuurlijk!!
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds