Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Club Tapiz - Mendoza, Luján de Cuyo

Sfeervol boetiek hotel. Gevestigd in een pand uit 1890 (en een van de weinige die de vele aardbevingen rond Mendoza hebben overleefd). De 7 kamers liggen rond een centrale patio. Het hotel heeft een zwembad, kleine gym en massagekamertjes. Daarnaast is er een sfeer- en stijlvolle living met daaronder een wijnkelder. Een belangrijke attractie van dit hotel is het uitstekende Terruyno restaurant. Prima eten in een stijlvolle omgeving. Voor liefhebbers van wijn en lekker eten is Club Tapiz dan ook zeker een aanrader.

Club Tapiz is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

de living (foto: Arno Luft)

Club Tapiz - Mendoza, Luján de Cuyo


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Wat een mooie locatie. Elke avond tasting van hun wijn en personeel behulpzaam bij het boeken van het raften en de fietstoer langs de wijngaarden. Eten in hun restaurant was zeker ook de moeite waard.
Beoordeling : 5
Toch nog wel een kanttekening bij alle superlatieven: het adres in jullie informatie was niet het juiste!!! Dit heeft ons een paar uur gekost toen ook een taxichauffeur het adres niet kende werden we toch een beetje wanhopig, maar goede raad was niet duur. Uiteindelijk het juiste adres gevonden in de info van Kallpa. Omdat we het adres thuis voorbereid hadden in Google maps gingen we strak de verkeerde kant op. Maar met een beetje Spaans en handen en voten toch aangekomen en was alles snel vergeten, heerlijke kamer. Heerlijk restaurant, aardige mensen, leuke proeverijen enz. enz.
Beoordeling : 5
De absolute topper! Ook midden in de wijngaarden. Prachtige kamers die koloniaal aandeden. En een superrestaurant met een uitstekende wijnkaart... of moet ik zeggen, wijnboek!
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds