Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Chan Chich Lodge - Orange Walk

Chan Chich is een werkelijk prachtige regenwoudlodge in een afgelegen regenwoudgebied tegen de grens met Guatemala. De lodge is gebouwd midden in een Maya-ruïne en hoewel niet direct zichtbaar zijn alle heuvels binnen het lodgecomplex oude tempels. U overnacht in cabaña's (kleine huisjes met eigen sanitair) in een prachtig onderhouden tuin. Verder is er een mooi (met gaas afgezet) zwembad, een restaurant met een prettige veranda en een bar. Een verblijf is eigenlijk altijd op basis van volpension en inclusief basisexcursies (gegidste themawandelingen en wildlife tours.).

Chan Chich Lodge is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,80 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur standard cabin (foto: Arno Luft)

Chan Chich Lodge - Orange Walk


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Bijna te sjiek voor ons. beetje afstandelijk. Niet sfeervol. We hebben er wel met stevige teugen van genoten hoor. Zwembad voor ons alleen. Naast ons waren er twee oudere echtparen: Birders. Die keken, de naam zegt het al, vooral vogels. We hebben met de gids daar veel gedaan: vroege vogels, het maya complex waar de lodge op gebouwd is, de medicijnwandeling. We hebben ook een avond safari geboekt. Naast coyotes, een enorme uil, veel herten, een oppussum, een osselot ook nog een de weg overstekende Fer-de-Lance gespot. Een geweldige belevenis om midden in de jungle in het pikkedonker rond te rijden met een gids met zaklantaarn.
Beoordeling : 5
Schitterende lodge, uitstekende bekwame gidsen, ruime keuze aan activiteiten, aangenaam zwembad met jacuzzi. De lodge is volledig gericht op natuurliefhebbers met koffie en koek voor vertrek naar de birding. Ontbijt na de birding. Super ! Je wil daar echt niet vertrekken.
Beoordeling : 5
De werknemers daar hebben een klein stukje van ons Hart gestolen. We hadden het voorrecht daar alleen te verblijven als enige gasten. Dat maakt dat we echt in contact met de mensen hebben mogen komen en dat ze zich vertrouwd voelde iets van hun manier van leven met ons te delen. Prachtige omgeving! Knap hoe ze met ons hebben durven delen wat een zorgen zijn. Dat de mensen momenteel in onzekerheid leven met de manager die nu de Lodge runt. Dat er stukken Jungle worden verkocht en dat men in zoveel goede jaren voor hun gevoel de Lodge zien 'afbreken'. Zouden er zo weer heengaan!
Beoordeling : 5
Helemaal top! Bijzonder en chique maar oh zo gemoedelijk . Heerlijke huisjes en lief personeel.
Beoordeling : 5
Mooie jungle met een prachtig gelegen lodge. Goede gidsen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds