Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Casa Higueras - Valparaíso

Heerlijk hotel met 20 kamers, gevestigd in een historisch pand. Zoals meestal het geval is bij dit soort hotels zijn de kamers allemaal verschillend, maar ze zijn stuk voor stuk sfeervol. Enkele kamers zijn voorzien van prachtige badkamers. Vanuit de lobby en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de haven en het centrum van Valparaíso. Er is een klein restaurant, een terras met een zwembad, een spa en een lounge.

Casa Higueras is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

restaurant Casa Higueras

Casa Higueras - Valparaíso


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Waren we toch nog heel blij mee hoewel we de 1e avond laat aankwamen. Toegevoegde waarde. TIP: ga met de metro naar de Playa del Fuego. Slechts 15 minuten weg en we hadden ontzettend geluk met het springtij op het prachtige strand waar de golven overheen sloegen. Net restaurant op prachtige locatie: Tierra de Fuego!
Beoordeling : 5
Ook erg fraai gelegen en zalige ambiance. Diner op buitenterras was heerlijke beleving. Helaas moesten we hier al om 02.00 uur vertrekken, dus zonder nachtrust en zonder ontbijt.
Beoordeling : 5
Prachtig uitzicht op de haven vanaf het terras van het restaurant. Zeer aan te bevelen.
Beoordeling : 5
helemaal prima
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds