Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Santa Lucia - Cuenca

La Casa de Santa Lucia is een hotel doordrenkt met historie. Het hotel is gevestigd in het huis van Manuel Vega Davila, de gouverneur van de Azuay provincie, die het liet bouwen in 1859. In 1999 is begonnen met een grote 2,5 jaar durende restauratie waarbij het oude huis zoveel mogelijk intact werd gelaten en gelijktijdig werd omgebouwd tot een hotel voorzien van de nodige moderne gemakken. Enkele van de zalen van het oude huis zijn nog in bijna oorspronkelijke staat gebleven en kunnen door de gasten worden gebruikt. La Casa de Santa Lucia ligt in het historische hart van Cuenca en vormt dus een prima uitvalsbasis voor verkenning van deze stad.

Hotel Santa Lucia is door 34 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,47 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Koloniale sfeer (foto: Casa Sta Lucia)

Hotel Santa Lucia - Cuenca


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Opnieuw een heel sfeervol hotel. Enige nadeel was de onaangename geur in de kamer. Vriendelijk personeel, lekker eten. Toplocatie.
Beoordeling : 4
Authentiek sfeervol hotel met binnentuin. We hadden eerst een kamer beneden aan de binnenruimte, zelf gevraagd voor een betere kamer met mogelijkheid om een raam open te zetten, toen kregen we op de hoogste kamer eentje toegewezen, zonder bij te betalen.
Beoordeling : 5
Mooi gelegen hotel in midden stad. Prachtig van opzet, authentiek! Prachtige kamer en een zeer goede service! Eten ( ontbijt ) was zeer uitgebreid en heerlijk! Erg gedienstig toen ik problemen met mijn tand had. Men hield rekening ermee dat ik alleen vloeibaar mocht.
Beoordeling : 5
Prima! Prachtige centrale ligging
Beoordeling : 5
Prima gelegen hotel.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds