Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Casa Corcovado - Peninsula de Osa

Schitterend gelegen jungle hotel voor echte natuurliefhebbers. Van alle hotels op het Osa Schiereiland ligt Casa Corcovado het dichtst bij het Corcovado Nationaal Park. Op een uitgestrekt terrein liggen 13 sfeervolle cottages en een honeymoon suite. Het hotel heeft een open jungle bar een zwembad en een 'forest pool' een restaurant en een bar. De cabins liggen wijd uit elkaar in een fraaie tuin en het hele complex wordt omgeven door schitterend primair regenwoud. Een buitengewone accommodatie!

Casa Corcovado is door 8 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,88 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Slaapkamer (foto: Arno Luft)

Casa Corcovado - Peninsula de Osa


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fantastische locatie, goed eten (op een uitdagende locatie daarvoor) en zeer comfortabele kamer/huisje Natuur ook goed kunnen genieten
Beoordeling : 5
Ons werd eerst een (veel kleinere) Kamer/huisje toegewezen. Gelukkig was dat een vergissing. Mijn Partnerin had een kleine inzinking. Het was een beetje moeilijk, om wat biscuit, thee Enz. te krijgen. Maar nadat ik alles heel geduldig Enz. uitgelegs had, ging het toch!
Beoordeling : 5
mooie excursies, prettig dat de auto in la Haciënda mocht staan. Spullen bleven in de auto. bewaakt. vriendelijke mensen. behulpzaam. goede gidsen. mooie lodge, goed eten. goed georganiseerd.
Beoordeling : 5
Ideale afsluiter van onze reis. Op alle gebied fantastisch zeer mooe uitstappen gedaan. We hadden een geweldige gids (Fabian). Enig puntje van kritiek: we wilden 's avonds buiten op het terras eten maar moesten hiervoor een supplement van 50 dollar voor betalen, we hebben dit dan niet gedaan en vinden dit toch wat overdreven.
Beoordeling : 5
Helemaal geweldig, aardige mensen, goed eten, mooie locatie. Echt een topper.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds