Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Casa Kalfu - Puerto Varas

Casa Kalfu is een klein boutique hotel met 11 kamers. Het ligt op ongeveer 500 meter van het centrum en op slechts 70 meter van het Llanquihue meer. Na binnenkomst staat u gelijk in de lounge met diverse zitjes en de ontbijtzaal. De kamers zijn netjes ingericht met rustige kleuren, een kast van alerce hout en goede bedden (boxspring). Ze zijn niet heel ruim. Casa Kalfu is wat ons betreft een eenvoudig maar goed middenklasse hotel met een prettige sfeer. Speciaal aandachtspuntje; er is een huiskat die in de openbare ruimten wordt toegelaten.

Casa Kalfu is door 20 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,90 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De living van Casa Kalfu (foto: Simone van Lieshout)

Casa Kalfu - Puerto Varas


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
Dit hotel voldeed aan de basisbehoeften. Het kon buitenaf zeker een lekje verf gebruiken. Onze vrienden hadden een nacht geen elektriciteit in hun kamer en aan de receptie was de persoon van wacht niet in staat de kast met de zekeringen te vinden. (zeer spijtig!). Ontbijt was OK.
Beoordeling : 5
aardig personeel, 'thuisgevoel'
Beoordeling : 3
Beetje ouderwets.
Beoordeling : 5
In tegenstelling tot de informatie op de AL-site, hadden wij hier een zeer ruime (3-persoons) kamer met een schitterend uitzicht op de Osorno-vulkaan. Ontbijt goed verzorgd (keuze in bereidingswijze van eieren).
Beoordeling : 5
WAt een heerlijk hotel! Dit hotel was na hosteria estepha het leukst om te verblijven.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds