Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Casa Bueras Boutique Hotel (Lastarria ) - Santiago

De wijk Lastarria kan, met enige overdrijving, het Quartier Latin van Santiago genoemd worden. Vanuit uw kleinschalige boutique hotel Casa Bueras (voorheen Lastarria Boutique Hotel) loopt u in een paar minuten naar de beste musea, kunstgalerieën, winkels, antiekzaken, bioscopen, theaters en restaurants van de stad. Maar ook een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Parque Santa Lucía, de San Francisco kerk, het Plaza de Armas en het Palacio de la Moneda bevinden zich op loopafstand. Na een wandeling door Santiago is het heerlijk om terug te keren naar uw hotel waar u door het vriendelijke personeel telkens weer hartelijk ontvangen wordt. De rustige tuin met een zwembad nodigt uit tot contemplatie.

 

DIASHOW

Het Lastarria Hotel Boutique (foto: Arno Luft)

Casa Bueras Boutique Hotel (Lastarria ) - Santiago


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Echt prachtige locatie, mooi kleinschalig en heel fijn om daarna wat toeristische wandelingen te doen naar bijv. het christus beeld. Paar hele leuke restaurants gevonden (top 10 Tripadvisor)Brasserie Del Parque, Quitral, Santiago Wine allemaal op loopafstand in leuke wijkjes.
Beoordeling : 4
erg mooi
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds