Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Caño Negro Natural Lodge - Caño Negro

De Caño Negro Natural Lodge was jarenlang de enige goede uitvalsbasis voor bezoeken aan het Caño Negro reservaat. Hoewel er inmiddels meer opties zijn blijft dit een uitstekende lodge. De 42 nette kamers zijn uitstekend onderhouden en liggen verspreid in een ruime tuin. Er is een ruim restaurant en een zwembad.

Caño Negro Natural Lodge is door 7 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,86 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

cabaña (foto: Arno Luft)

Caño Negro Natural Lodge - Caño Negro


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Mooie goed onderhouden Lodge, uitstekende gids (Jimmy) en aangenaam en behulpzaam onthaal.
Beoordeling : 3
Ik had het idee dat het iets beter was dan vorige keer. Extra $5 voor brood bij ontbijt is echter te gek.
Beoordeling : 4
Ruim opgezet. het lijkt wel of deze plek betere tijden heeft gekend. Dit is wel jammer, maar een prima plek. Hier was een vogel voeder plek. ook twee uilen hadden hun slaapverblijf in een boom nabij de voederplek. Ontbijt was OK, diner ook. Hier hebben we een mooie boottocht gemaakt. Veel vogels, brulapen en de Jesus Christ lizard. 's middags nog wat rondgewandeld. Onderweg was goed te zien dat het gebied veel regen heeft gehad. Wetlands.
Beoordeling : 4
de zaal van het Restaurant heeft de charme van een eetzaal in een Kibbuz uit de 60-er jaren. Ook de kamer was spartaans. Maar op zich alles OK. Safe in de kamer werkte niet. Reaktie: hier is nog nooit iets gestolen!
Beoordeling : 4
zeer afgelegen, niet zo veel te doen. Personeel niet vlug. eten goed, maar duurde heel lang voordat er wat kwam. geen privicay buiten voor het huisje.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds