Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel & Cabañas Monteverde - Pucón

Dit complex van een klein hotel en een aantal (self-catering) cabañas ligt langs de weg van Villarrica naar Pucón die langs het Lago Villarrica loopt. De eigenaars die zelf bij het hotel wonen zorgen ervoor dat alles in perfecte staat verkeert. Alle kamers en cabañas hebben uitzicht op het Lago Villarrica. Monteverde beschikt ook over een zwembad en een sauna. Het enige nadeel van het hotel is wellicht dat het geen eigen restaurant heeft zodat u voor het diner naar Pucón moet. In de self-catering cabañas is dat natuurlijk geen probleem. Het hotel ligt op ongeveer 5 kilometer van Pucón.

Hotel & Cabañas Monteverde is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,25 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Zithoek Hotel Monteverde (foto: Arno Luft)

Hotel & Cabañas Monteverde - Pucón


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prima plek met mooi uitzicht. Op goede afstand van Pucon.
Beoordeling : 4
Prachtig hotel, mooi uitzicht en kamer gekregen. Jammer dat ze geen Engels spraken.
Beoordeling : 5
Dit was echt ongelooflijk toen we daar aankwamen was werkelijk fantastisch. Boven op de berg met een geweldig uit zicht, ruime cabana (7 pers) groot terras. Elke dag een verrassings mandje voor het ontbijt , heerlijk ! Achteraf waren we blij dat dit in het midden van de vakantie is geweest, want alle dagen in een hotel zou toch anders zijn. Een echte aanrader om erin te houden.
Beoordeling : 4
kamer/ontbijt: prima; allen de eigenaresse sprak Engels; als zij niet aanwezig was was communicatie niet mogelijk. eigenaar/personeel: vriendelijk en behulpzaam. Ook hier liepen een kat en een hond (buiten) los rond
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds