Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Black Rock Lodge - Cayo district

De Black Rock Lodge is zonder twijfel een van onze favoriete accommodaties in Belize. De lodge ligt vrij geïsoleerd in de regenwouden van het Cayo District langs de Rio Macal. Vanuit het volledig open restaurant heeft u een fraai uitzicht op de met regenwoud omzoomde rivier en vanuit het restaurant kunnen tropische vogels en toekans, tangara's en kolibries en soms zelfs apen worden gespot. Er zijn verschillende typen cabins die alle variëren qua comfort, faciliteiten en prijs. De lodge heeft banden ter beschikking om te tuben op de Macal met enkele spannende stroomversnellingen en er zijn enkele mountainbikes die u kunt gebruiken voor een fietstochtje in de omgeving. Ook worden dagelijks allerlei excursies vanuit de lodge georganiseerd naar de verschillende hightlights in de omgeving.

Black Rock Lodge is door 14 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,86 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Restaurant aan de river van Black Rock (foto: Arno Luft)

Black Rock Lodge - Cayo district


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Inderdaad top locatie en leuke uitstap en activiteiten (slingeren boven de rivier, river tubing) Nadeel verplicthing van 4 gangen diner. Had liever kunnen kiezen voor 2 of 3 gangen.
Beoordeling : 5
Prachtig hotel met heerlijk eten en hele aardige staf. Erg leuk dar de wtaf meedenkt over de excursies.
Beoordeling : 5
Super mooie plek, idyllische cabana's. Super lieve en bereidwilige medewerkers, niets was ze teveel. Als wij wilde wandelen regelden ze ter plekke een gids. Ook het avondeten was goed en gezellig. Je zat aan tafel met andere bewoners en ontmoette zo allerlei nieuwe mensen en besprak wat je/ze hadden gedaan die dag en hoorde zo over alle excursies hun ervaringen. Kortom een aanrader voor een ieder die naar Belize gaat.
Beoordeling : 5
Wij vonden het daar helemaal top. Wat een mooie locatie en wat een prettig personeel. We hebben aan veel excursies meegedaan en hadden er best wat langer willen blijven. Dan had ik er nog een bezoek aan st. Ignacio aan vastgeplakt. Die Mennonieten daar intrigeren mij mateloos. Maar ook de mennonieten in Lamanai.
Beoordeling : 5
Ongelofelijk wat een locatie! Zeer betrokken mensen, zeker geen "verhaaltje" wat ze telkens weer tegen de toeristen houden. Personeel is echt trots op hun land en hun werk. Service is oprecht en gemeend. Wandelen met de gids(en) is een aanrader, zowel overdag als 's avonds. Top, de red-eye-tree-frog!!!!!!!! Een beauty!
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds