Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Berg en Dal Resort - Berg en Dal

Het Berg en Dal resort is een mooi resort wat is opgezet op de plaats van de oude plantage van Berg en Dal. Het is een lodge waar u goed kunt relaxen maar er worden in het Berg en Dal Resort ook allerlei actieve en avontuurlijke excursies georganiseerd zoals wandelen, kajakken, canopy adventures. De huisjes zijn comfortabel en hebben een slaapkamer, zithoek, badkamer en een buitenterras. Hoewel het aanvankelijk is opgezet als een deluxe resort is het tegenwoordig meer een middenklasse lodge op een prachtige locatie aan de Suriname rivier.

Berg en Dal Resort is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,25 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Interieur van de huisjes (foto: Arno Luft)

Berg en Dal Resort - Berg en Dal


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Hadden een reisgids uit 2013 gezien waarin Berg en Dal een negatief reisadvies in kreeg maar onze ervaring nu was goed. Excursie "Historische wandeling" was heel leuk door zeer gemotiveerde gids.
Beoordeling : 4
Prachtige lodges, mooi net Park, prima keuken.
Beoordeling : 3
Ondanks de zeer mooie lodges, was er niet veel sfeer op het resort. De bediening van de keuken had er ook niet veel zin in. Dus echt vrolijk en verwelkomend was men niet. Je kan daar wel wat activiteiten ondernemen, maar deze zijn vrij prijzig en nadat je in de jungle, dan valt een wandeling in het regenwoud of tussen het volk hier natuurlijk wel tegen. Wel is de kabelbaan over de Suriname rivier gaaf om te doen. We miste vooral, dat je alleen in een zwembad kon zwemmen en niet in de rivier. Maar uitrusten konden we er wel, het was erg rustig, maar daardoor heel sfeerloos. We hoorde van een nieuw resort Houttuyn bij Paramaribo, welke nieuw is en schitterend is op gezet.
Beoordeling : 4
Wel een bed dat er weliswaar prachtig uitzag, maar hopeloos lag. het zakte zowel van links naar rechts, als van boven naar beneden flink door.
Beoordeling : 5
Erg sfeervolle en comfortabele lodge, mooi ingericht. Voor vier personen niet geschikt voor privacy als je hier langer dan een nacht verblijft. Onze A-lodge had namelijk in dezelfde ruimte twee queensbedden zonder mogelijkheid je terug te trekken, in verband met de glazen schuifdeur tussen slaap- en woonruimte. Activiteiten erg leuk, kajak zeer aan te raden net als canopy tour. Goede en enthousiaste begeleiding. Goede keuken. Grote aanrader.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds