Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Bellavista Cloudforest Lodge - Tandayapa

Deze lodge is fraai gelegen in een groot stuk 'privé' nevelwoud. Er zijn verschillende gebouwen opgetrokken uit uiteenlopende materialen. Het hoofdgebouw is een bijzondere koepelvorm met 4 verdiepingen die helemaal is opgetrokken uit hout, ijzerdraad, palmstammen. De kamers in de lodge zijn allemaal rustiek, niet luxe maar wel gezellig. De kamers hebben allen privé sanitair. Bellavista biedt z’n gasten talloze mogelijkheden voor activiteiten. Er is een canopy tour, 10 km aan wandelpaden, mountainbikes die kunnen worden gehuurd en (mits aangekondigd) zijn paardrijtochten mogelijk. Daarbij heeft de lodge zo’n 10 km aan gemarkeerde trails waar u op eigen gelegenheid door het nevelwoud kunt wandelen.

Bellavista Cloudforest Lodge is door 24 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,17 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Ontbijt met uitzicht (foto: Rien & Anna)

Bellavista Cloudforest Lodge - Tandayapa


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prachtig, van accommodatie tot eten tot gids en omgeving. Schitterend. Echt een aanrader.
Beoordeling : 4
We kregen eerst een vrij kleine kamer toegewezen, maar hebben gevraagd of er nog meer beschikbaar was. Toen hadden we een heel sfeervol houten huisje (de bovenverdieping), maar nadeel was dat het hier heel koud was, we hadden een klein kacheltje, maar nog steeds vrij koud. Wel sfeervol plekje. Wifi was hier alleen heel erg slecht, dan kunnen ze beter aangeven dat er geen wifi is. Leuke, vriendelijke eigenaar Eten was heel erg goed, uitstekend!!
Beoordeling : 3
Ligging mooi. Huisje mooi. Maar dat er nergens een plek is waar je op kunt warmen is onprettig ( de meeste gasten zaten zelfs met jas aan te eten ). De maaltijden waren ook erg simpel en niet echt lekker. ( bv soep, maar wat voor soep?? ). ( Wij waren beslist niet de enigen die zeiden "nouja, er zit in ieder geval iets in onze maag".
Beoordeling : 5
Sfeervolle accommodatie.
Beoordeling : 5
zie birdwatching
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds