Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Belize > Strand en zee > Ambergris Caye in stijl

Ambergris Caye in stijl


Ambergris Caye is het grootste eiland voor de kust van Belize. Er hangt hier een prettige en relaxte sfeer, waar borden met 'no shirt, no shoes, no problem!' regelmatig voorkomen. Hier vindt u zandwegen en houten gebouwen en vanuit hier kunnen vele duik- en snorkelexcursies gemaakt worden. Het eiland is een plek om lekker te relaxen en de Azul Villas is daarvoor een perfecte plek. Dit kleine complex beschikt over de privacy en comfort van een woonhuis, met de faciliteiten en de service van een World Class Resort. Hier kunt u een duik nemen in het zwembad, een boek lezen in de tuin en in een bubbelbad liggen met uitzicht over de Caribische Zee.


DIASHOW

Strand van Ambergris Caye

Ambergris Caye in stijl

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Naar Ambergris Caye

Vanuit Belize City vliegt u naar Ambergris Caye, één van de vele eilanden in de Caribische Zee voor de kust van Belize. Ambergris Caye is het grootste eiland en hier verblijft u de komende dagen. Bij aankomst op het eiland wordt u naar Azul Villas gebracht, een hotel waar u de komende nachten zult verblijven.
Overnachting: hotel op basis van volpension

Dag 2 Vrije dag Ambergris Caye

U kunt heerlijk uitrusten bij Azul Villas; lekker aan het zwembad liggen, met uitzicht over de zee een boek lezen en genieten vanuit de bubbelbad vanaf de bovenste verdieping.
Overnachting: hotel op basis van volpension

Dag 3 Vrije dag Ambergris Caye

Wilt u voor vandaag wat meer activiteit, dan is het mogelijk een snorkelexcursie te maken naar het wereldberoemde Shark Ray Alley en het Hol Chan Marine Park. In deze baai, waar vissers altijd hun vangst schoonmaakten, leven vele zeer tamme verpleegsterhaaien en roggen waartussen kan worden gesnorkeld. De Hol Chan Marine Park is een groot aquarium waar u uw ogen uit zult kijken. Wilt u het water niet in, dan kunt u de dieren natuurlijk ook alleen vanuit de boot bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om lokaal andere snorkel- en duikexcursies te boeken, bijvoorbeeld naar de beroemde Blue Hole.
Overnachting: hotel op basis van volpension

Dag 4 Terug naar Belize City

U wordt bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld van het eiland gebracht. Vanuit hier vliegt u terug naar het vaste land van Belize en hiermee eindigt uw verblijf op Ambergris Caye.


Accommodaties in deze reis


Azul Villas - Ambergris Caye

Azul Villas is gelegen op het eiland Ambergris Caye, voor de kust van Belize. Het is een klein complex waar u heerlijk kunt relaxen en een rondreis door Midden-Amerika goed kunt afsluiten. Dit complex beschikt over de privacy en comfort van een woonhuis, met alle faciliteiten en service van een World Class Resort. U kunt een duik nemen in het zwembad, genieten van de zonsondergang vanuit een hangmat, relaxen aan het strand en met een boekje in de zon liggen. Kortom; een heerlijke plek om een rondreis goed en relaxt af te sluiten.

Algemene informatie

Een luxe en relaxt verblijf in Azul Villas op het eiland Ambergris Caye

 • code BZ0002
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 500 - € 1.000
 • reisduur 4 dagen
 • niveau 1
 • comfort 3-4
 • startpunt Belize City

accommodatie
U verblijft hier op basis van volpension

reisgezelschap
individueel

minimaal 2 deelnemersInbegrepen
 • vlucht Belize City - Ambergris Caye
 • overnachtingen op basis van volpension
 • airporttransfers bij aankomst en vertrek
Niet inbegrepen
 • excursies
 • persoonlijke uitgaven
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds