Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Bahia Bustamante - Bahía Bustamante

Bahía Bustamante kan gezien worden als het Argentijnse antwoord op de Galápagos Eilanden. De wijze waarop u de zeeolifanten, zeeleeuwen, pinguïns en vele tientallen vogelsoorten kunt spotten brengt de wereldberoemde eilanden zeker in herinnering, alleen is dit gebied veel minder bekend. Dit is Patagonië op z'n puurst: in een zeer desolaat landschap lopen de dieren vrij rond. Er zijn geen paden, geen toeristen, alleen u, een paar andere hotelgasten en uw gids. De lodge ligt aan de Atlantische Oceaan, bij het gedeelte dat door de Argentijnse overheid tot het Nationale Park Patagonia Austral (een zeereservaat) is bestempeld. Op comfortabele wijze verblijft u hier in de wildernis, 180 kilometer ten noorden van Comodoro Rivadavia en 250 kilometer ten zuiden van Trelew - de twee dichtstbijzijnde luchthavens.
De 6 Casitas del Mar tellen twee slaapkamers, een woonkamer en een luxe badkamer. Ieder huisje is voor exclusief gebruik: u slaapt hier met z'n tweeën of als familie (maximaal 4 personen) maar de kamers worden nooit voor twee groepen passagiers gebruikt. Het terras ziet uit over de oceaan. Er zijn daarnaast ook 5 Casitas Estepa, deze zijn veel eenvoudiger en hebben geen zeezicht.
Een verblijf in Bahía Bustamante is een onvergetelijke ervaring. Met uw Engelssprekende natuurgids gaat u deze dagen de omgeving verkennen. Onder andere de volgende excursies worden door Bahía Bustamante georganiseerd en zijn bij de prijs inbegrepen: Boottocht van 3 à 4 uur naar Malaspina (hier leven veel zeeolifanten, zeehondjes en pinguïns in het wild!); Rit per 4 x 4 jeep of trekking naar Graviña schiereiland, met prachtige zandstranden en helderblauw water; u kunt hier gaan fietsen, wandelen of zwemmen; Trekking van ongeveer 3 uur naar het eiland van de Magelhaen pinguïns, bij eb te voet te bereiken; Excursie naar het 60 miljoen jaar oude Versteende Bos 'La Pirámide'; hier ziet u de typische fauna van de steppe, o.a. nandoes en guanaco's; Excursie per 4x4 naar Kaap Aristizábal, vooral aan te raden wanneer u geïnteresseerd bent in spectaculaire landschappen; Trekking van ongeveer 4 uur door een droge canyon richting de zee, waar u uitkomt bij een uitstekende plek om te zwemmen; Estancia excursie;
Ter plaatse kunt u ook kayak-excursies regelen en/of gaan paardrijden. Deze excursies zijn nog niet bij de prijs inbegrepen.

 

DIASHOW

Eetzaal

Bahia Bustamante - Bahía Bustamante

ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds