Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Awasi Atacama - San Pedro de Atacama

Awasi is een kleinschalig luxe hotel in het hart van het oasestadje San Pedro de Atacama. De manager omschreef het tijdens ons bezoek als "een oase in een oase" en dat is precies zoals wij deze heerlijke accommodatie hebben ervaren. Er zijn 9 sfeervol ingerichte, ruime kamers, een prachtig zwembad en een openlucht lounge en restaurant. Om maximaal van de accommodatie en de omgeving te genieten raden we u aan het fully-inclusive pakket te boeken waarbij alle maaltijden en excursies (met eigen jeep met chauffeur) zijn inbegrepen. Voor degenen die het zich kunnen veroorloven is het de plek om op zowel comfortabele als avontuurlijke wijze de Atacamawoestijn rond San Pedro te verkennen.

Awasi Atacama is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

kamerinterieur rondavel (foto: Arno Luft)

Awasi Atacama - San Pedro de Atacama


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Alles klopte PRIMA PRIMA
Beoordeling : 5
Een voltreffer. Alles was hier een schot in de roos. Vooral willen we de keuken roemen, die was echt geweldig. Ook onze Engels sprekende gids Eduardo was helemaal een perfecte kerel.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds