Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Awarradam Lodge - Awarradam

De Awarradam Lodge ligt op een eilandje in de Gran Rio vlakbij een paar spectaculaire watervallen. De lodge telt in totaal 14 huisjes die alle voorzien zijn van bedden met muskietennetten en eigen sanitair. Daarbij heeft ieder huisje een kleine veranda met een hangmat en twee stoelen die uitkijkt over de rivier. Als algemene faciliteiten zijn er een openlucht eetzaal en relaxruimte. Deze laatste biedt ook een mooi uitzicht op de watervallen en de rivier. De Saramakaanse marrons die in de lodge werken zijn hartelijk en vriendelijk waardoor het een heel prettige en gastvrije plek is om te verblijven.

Awarradam Lodge is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,80 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur (foto: Arno Luft)

Awarradam Lodge - Awarradam


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Een stuk basaler dan Kabalebo , maar goede gids en goede sfeer onder de staf. Ook hier weer leuke excursies en flexibele benadering van wensen.
Beoordeling : 5
Heel bijzonder, top tour.
Beoordeling : 5
Ook weer fantastisch! Hele amicale uitbundige mensen. Heerlijk dat je aan het eiland kan zwemmen en daarvoor niet ergens heen hoeft. De huisjes staan los van elkaar, dus wel wat meer privacy. het enige jammere is dat je maar 2 kanten de rivier op kan (en 1 kant loopt dood op Peti, de watervallen), waardoor je op dag 4 inmiddels wel goed bekend bent met de rivier, je vaart namelijk telkens dezelfde route rivier afwaarts.
Beoordeling : 5
Top locatie, vriendelijke mensen, goede gids, mooie uitstappen.
Beoordeling : 5
Zo mogelijk nog mooier!! Ook met indrukwekkende gidsen; Albert en Elton We zakten de eerste nacht door een wat krakkemikkig bed, maar dat werd de volgende dag elegant opgelost.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds