<<< Terug naar "Morgan's Rock Hacienda en Ecolodge" op de websiteAnder Licht Reizen
Tel: 024-3609000
E-mail: info@anderlicht.nl


Morgan's Rock Hacienda en Ecolodge


Nicaragua - luxe - strand - ecolodgeMorgan's Rock Hacienda en Ecolodge, gelegen aan een prachtige afgesloten baai van de Pacifische Oceaan ten noorden van San Juan del Sur, is een echt juweeltje. Morgan's Rock is meer dan alleen een luxe accommodatie. De accommodatie ligt temidden van een privé natuurreservaat. Uw buren zijn hier brulapen, leguanen en de kleurrijke sally lightfoot krabben. Op het terrein is tevens een werkende hacienda gevestigd. De producten die op de hacienda worden verbouwd, worden gebruikt voor de bereiding van de maaltijden. Wilt u ontspannen, dan leent het zwembad of het privé strand zich daar uitstekend voor. Maar ook actievelingen kunnen hun hart ophalen. Kajakken, paardrijden, wandelen, fietsen, surfen, vissen; alles is mogelijk.programma van dag-tot-dag

Dag 1 Van Managua naar Morgan's Rock
U wordt opgehaald in Managua en vervolgens naar Morgan's Rock gebracht. Bij aankomst wordt u naar uw bungalow gebracht, vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de baai van Playa Ocotal.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 2 Vrije dag Morgan's Rock
De komende dagen kunt u naar eigen wens invullen in en rondom Morgan's Rock. Op het terrein van de lodge leven apen, herten en vele vogelsoorten. Daarnaast is het strand de nestplek voor grote zeeschildpadden. Een mogelijke excursie voor de ochtend is 'Desayuno en la Finca', ontbijten op de boerderij. Op de boerderij kunt u een handje helpen met het melken van een koe, leert u hoe u tortilla's maakt en uiteraard bereidt u het typische Nicaraguaanse ontbijt 'Gallo Pinto'. Verder kunt u vandaag bijvoorbeeld de Riverbed Nature Walk maken, waarbij u meer te weten komt over de verschillende exotische planten en dieren die in het reservaat leven.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 3 Vrije dag Morgan's Rock
Ook vandaag kunt u weer verschillende excursies maken. Een mogelijkheid is de Dry Forest Experience, een wandeling door het reservaat waarbij u de lokale flora en fauna kunt aanschouwen. Tijdens The Magic of Reforestation maakt u een tour naar het herbebossingsproject van Morgan's Rock en kunt u zelfs uw eigen boom planten. Door middel van deze boom blijft uw naam aan het project en Morgan's Rock gekoppeld.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 4 Vrije dag Morgan's Rock
U zou van deze vrije dag een actieve dag kunnen maken en bijvoorbeeld per mountainbike het reservaat te verkennen. Of u wandelt naar het hoogste punt van het park tijdens de uitdagende Miradores Tour. Vanaf het uitkijkpunt heeft u bij helder weer een prachtig uitzicht over Lago Nicaragua, Isla Ometepe en het kustgebied. Gaat u liever het water op, dat kan ook. U kunt bijvoorbeeld gaan kajakken, vissen, een boottocht maken, duiken of surfen. Of u kunt een dagje uitrusten door te genieten van een heerlijke massage, te relaxen aan het zwembad of op het privé strand.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 5 Van Morgan's Rock naar Managua
U wordt vandaag terug naar Managua gebracht. Na deze transfer eindigt dit arrangement.Algemene informatie


accommodatie
U verblijft in een van de 15 luxe bungalows, op basis van halfpension.

vervoer
De transfers Managua - Morgan's Rock v.v. zijn op basis van privé vervoer met chauffeur.

reisgezelschap
Individueel.

minimaal 2 deelnemers

reisperiode
Het hele jaar.Inbegrepen

  • transfer Managua - Morgan's Rock v.v.
  • 4 overnachtingen op basis van halfpension

Niet inbegrepen

  • optionele excursies
  • drankjes
  • uitgaven van persoonlijke aard
  • verzekeringen
  • fooien