Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Arenal Obs. Lodge en het Lago Arenal (foto: Arno Luft)
Arenal Obs. Lodge en het Lago Arenal (foto: Arno Luft)


Arenal Observatory Lodge & Spa - La Fortuna

De Arenal Observatory Lodge is een voormalig onderzoekscentrum van het Smithsonian Institute dat werd gebruikt voor bestudering van de Arenal vulkaan. Het is nog steeds het enige hotel in het Parque Nacional Volcán Arenal. De meeste van de 48 kamers (netjes en ruim) en ook de eetzaal bieden direct uitzicht op de vulkaan. Vanuit de lodge worden verder talloze excursies in de omgeving georganiseerd zoals wandelingen, kajakken op het Lago Arenal, speleologie in de Venado grotten, paardrijdtochen en excursies naar Caño Negro. De afgelegen locatie staat garant voor een rustig verblijf; er is geen tv op de kamers (wel wi-fi) en drones zijn hier verboden. Er zijn ook twee villa's die in z'n geheel kunnen worden afgehuurd; ideaal voor families. De Arenal Observatory Lodge & Spa is misschien wel het beste vertrekpunt voor wandelingen in deze schitterende omgeving!

Arenal Observatory Lodge & Spa is door 13 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,62 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Arenal Obs. Lodge en het Lago Arenal (foto: Arno Luft)

Arenal Observatory Lodge & Spa - La Fortuna


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Goede kamer, goede faciliteiten, goede keus qua eten
Beoordeling : 4
Mooie hotelkamer met uitzicht op de Arenal vulkaan. Bij aankomst hebben we een excursie geboekt om 16:00 uur, was de moeite waard. de vulkaan was goed zichtbaar, wat in 50% van de gevallen niet het geval is. Verder nog groene papegaaien, apen en tucans, babyvogelspin, slang en de "red eye frog" gezien. De volgende dag hebben we een wandeling gemaakt naar cherro chateau. Is prima zelf te bewandelen, een gids is niet nodig. De laatste dag zijn we naar Baldi hot springs geweest in de middag. Dit is de helft goedkoper als Tabacon en ziet er prima uit! Baden zijn netjes aangelegd en in de 30 aanwezige baden lopen de temperaturen op van koud toe zelf 67 graden. voor 28 dollar kun je hier een middag verblijven. Dit is aan te raden! Voor 7 dollar meer heb je avondeten in buffetvorm erbij, dit is zeker af te raden!! Qua sfeer zit je in een achteraf gebouwde fabriekshal met tl lampen. Verder was het eten koud. Als je naar Baldi gaat is het verstandig dit via de lodge te regelen, omdat je dan goedkoper uit ben voor een toegangskaartje dan echtstreeks via Baldi.
Beoordeling : 5
Prima locatie en fijne keuken.
Beoordeling : 4
Prachtige ligging ten opzichte van de vulkaan, maar wat een onaardig personeel bij de receptie. Eten redelijk.
Beoordeling : 3
Redelijke locatie. Lastiger te bereiken over hobbelweg. Mensen iets minder vriendelijk dan gemiddeld in CR. Tijdens verblijf alleen stromende regen gehad. Volgend twee bestemmingen geannuleerd en direct doorgegaan naar Samara. Het zou slecht weer blijven op die te bezoeken plaatsen. Geen internetmogelijkheid.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds