Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Luxe expeditiecruiseschepen

Eigenlijk de enige manier om tochten naar Antarctica te maken is door in te schepen op een expeditie-cruise. Tijdens zo'n expeditie-cruise bezoekt u per schip het Antartische Schiereiland en de South Shetland Eilanden. Soms maken ook de Falklands en South Georgia deel uit van de route. Iedere dag maakt u twee of drie excursies/landingen bij dierenkolonies, op landschappelijk bijzondere plaatsen of historische locaties.

Op deze pagina vindt u informatie over de expeditiecruiseschepen in het luxere segment. De grootte van deze schepen variëert van 110 tot zo'n 160 passagiers. Er zijn ook nog grote schepen die weliswaar meer faciliteiten bieden maar door het grotere aantal passagiers zijn de excursies hier minder talrijk en veel korter van duur. In onze optiek bieden deze grote cruiseschepen dan ook een veel minder mooie Antartica ervaring dan de wat kleinere schepen.

In de linkerkolom vindt u een overzicht van de schepen die op dit moment nog actief expedities uitvoeren naar Antarctica.


Alle cruises kunnen vanzelfsprekend worden uitgebreid tot een complete reis op maat inclusief intercontinentale vluchten. Heeft u hier belangstelling voor dan lichten we u graag voor over de mogelijkheden
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds