Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Deze boot is (momenteel) niet meer actief in Antarctica. In de linkerkolom vindt u een overzicht van boten die op dit moment wel expeditiecruises in Antarctica uitvoeren.

Antarctic Dream

Tijdens een cruise met de Antarctic Dream hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Naast al het moois wat er buiten te zien is, is er aan boord ook genoeg te beleven. U kunt genieten van uw maaltijd met panoramisch uitzicht over de ijsbergen en meer te weten komen over het witte continent in de bibliotheek en tijdens de dagelijkse lezingen die gehouden worden. U kunt relaxen in de sauna en souvenirs voor thuis kopen in de winkel. 's Avonds kunt u nagenieten onder het genot van een drankje in de bar en 's nachts slaapt u in één van de 39 hutten aan boord van dit schip.

Geen Antarctica cruises meer met de Antarctic Dream
In juli 2012 heeft Antarctic Shipping laten weten dat zij met onmiddelijke ingang hun Antarctica cruises met de Antarctic Dream staken. Door het relatief kleine formaat van het schip (en ongetwijfeld de mindere boekingscijfers als gevolg van de econische situatie) bleek het niet meer mogelijk het schip op rendabele wijze te exploiteren. Daarom is besloten het complete Antarctica programma met de Antarctic Dream stop te zetten.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 78
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 83 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 43 bemanningsleden incl. de gids
Aantal cabins: 39
Hutomschrijving: Aan boord bevinden zich 39 tweepersoonshutten, waaronder 4 suites. De hutten zijn verdeeld over 4 dekken; Cape Horn Deck, Piloto Pardo Deck, Shackleton Deck en Amundsen Deck. Alle hutten beschikken over privé sanitair en centrale verwarming.
Openbare ruimtes: Aan boord kunt u gebruik maken van draadloos internet in de bibliotheek, de fitness ruimte en sauna. De gezamenlijke ruimtes bestaan uit de eetzaal, lobby, bar, winkel en auditorium.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Antarctic Dream hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Hotelfaciliteit: uitstekend. Comfort ruim toereikend, netjes en dat voor op een dergelijke boot.
Beoordeling : 5
Omdat boot half gevuld was (43p) zijn we in een hut op een dek hoger ingedeeld, erg prettig natuurlijk. Ook het culinaire gedeelte was uitermate goed verzorgd.
Beoordeling : 5
Zie eerdere opmerkingen.
Beoordeling : 4
prima kamer en beddenVertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Antarctic Dream. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Antarctic Dream.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds