Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Anakonda - Amazone - Ecuador

De Anakonda werd gebouwd in 2013 en is een luxe cruiseboot die de Ecuadoraanse Amazone bevaart. Het schip beschikt over 4 deluxe suites met eigen balkon en 14 standaard suites (zonder balkon). Alle cabins hebben privé sanitair. Er zijn 3 kano's waarmee tussen het schip en de oevers gevaren kan worden en 10 kajaks voor excursies. In de hangmatten kunt u ontspannen en alle crew leden zullen hun uiterste best doen om uw cruise ervaring op de Amazone zo bijzonder mogelijk te maken.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 40
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 45 meter
Bemanning: 20 crew leden, waaronder een paramedicus, 4 Engelssprekende gidsen, en 4 lokale gidsen incl. de gids
Aantal cabins: 18
Hutomschrijving: De Anakonda heeft twee soorten suites. Er zijn 14 standaard suites met ramen van de vloer tot het plafond, comfortabele bedden een 'french balcony' (openschuifbaar raam) en airconditioning. Daarnaast zijn er 4 deluxe suites die naast deze faciliteiten ook een whirlpool hebben en een echt balkonnetje.
Openbare ruimtes: Onder de faciliteiten aan boord van de Anakonda worden het ruime observatiedek, de outdoor whirlpool en lounge, waar u een drankje kunt nuttigen, lezen en relaxen met uitzicht op de prachtige omgeving.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2022 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds