Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Anahi - Galapagos Eilanden

De Anahi is een first class motorcatamaran gebouwd in 2006. Op deze sfeervol ingerichte catamaran kunnen maximaal 16 personen meereizen en gebruik maken van faciliteiten zoals het zonnedek, de eetzaal en de whirlpool. De Anahi heeft 6 standaard hutten en 2 suites. De standaardcabins hebben twin gescheiden bedden, de suites hebben een tweepersoonsbed.


Foto van de


Smart Voyager Logo


Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 16
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 27 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 10 bemanningsleden waaronder een Galápagos gids incl. de gids
Aantal cabins: 8
Hutomschrijving: Op de Anahi zijn 6 tweepersoonshutten aanwezig en 2 suites. Vanuit alle hutten heeft u een prachtig uitzicht over de zee en privé faciliteiten zoals badkamer, kluis, kast en air conditioning.
Openbare ruimtes: Op deze catamaran bevinden zich meerdere rustruimtes, een zonnedek, bibliotheek, tv kamer, comfortabele eetzaal, bar, lounge en bubbelbad.
Smart Voyager: Deze boot heeft het Smart Voyager certificaat, een garantie voor een duurzame en op natuurbehoud gerichte bedrijfsvoering.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Anahi hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
zie boven cabin voortreffelijk
Beoordeling : 5
Van alle gemakken voorzien. Ruime hut, uitstekend eten. Fijn dat de hut over airconditioning beschikte. Zelfs een waslijntje met knijpers op het zonnedek waaraan het badgoed te drogen kon worden gehangen. In de t.v.-kamer/ lounge stonden 2 stoelen met uitstaande poten, waaraan menig passagier zich heeft gestoten. We hebben er niet aan gedacht dit ter plekke te melden. Wellicht dat jullie dat nog kunnen aangeven.
Beoordeling : 5
Vriendelijke en gedienstige crew. Prima eten en verzorging.
Beoordeling : 5
Wij vonden de Anahi een hele fijne boot. De indeling van de hutten, de eetruimte en gezelschapsruimte waren prima. Het eten was uitstekend. Het bardek was ruim, met veel schaduw (bij weinig andere boten zo veel ruimte gezien) en echt een ontmoetingsplek en plek om rustig te genieten van het varen of het uitzicht. De bemanning was echt top: super vriendelijk en behulpzaam en prettig in de omgang en met humor. De hele sfeer op de boot was relaxed. NB: een aandachtspunt is mogelijk de watervoorziening; water kon worden getapt uit een machine die filtered water voorzag. Diverse mensen hadden last van hun maag zowel in de eerste als de 2e week. Wij vermoeden dat het mogelijk door het water komt maar weten dat niet zeker. Dit hebben wij overigens niet gemeld.
Beoordeling : 5
Fantastische boot. Mooi stabiel, niet zeeziek geweest.


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A
Dag 1 Puerto Baquerizo Moreno - Cerro de las Tijeretas
Dag 2 Punta Suárez - Bahía Gardner
Dag 3 Punta Cormorant - Corona del Diablo - Post Office Bay
Dag 4 Darwin Station - Baltra
ROUTE B
Dag 1 Baltra - Playa las Bachas
Dag 2 Bahía Darwin - Prince Phillip's Steps / El Barranco
Dag 3 Plaza Sur - Santa Fé
Dag 4 Punta Pitt - León Dormido - Isla Lobos
Dag 5 Bezoekerscentrum S.C. - Puerto Baquerizo Moreno
ROUTE C
Dag 1 Baltra - Hooglanden
Dag 2 Volcán Sierra Negra - Humedales / Lagunas Villamil
Dag 3 Punta Moreno - Bahía Elisabeth
Dag 4 Caleta Tagus - Bahía Urbina
Dag 5 Punta Espinoza - Punta Vicente Roca
Dag 6 Puerto Egas - Rábida
Dag 7 Sombrero Chino - Bartolomé
Dag 8 Seymour Norte - Baltra


De routes van de Anahi

route B5 dagenvrijdag tot dinsdag
route A4 dagendinsdag tot vrijdag
route C8 dagenvrijdag tot vrijdag
route B+A8 dagenvrijdag tot vrijdag
route A+C11 dagendinsdag tot vrijdag
route C+B12 dagenvrijdag tot dinsdag
route A+B+C15 dagendinsdag tot dinsdag
route B+C+A15 dagenvrijdag tot vrijdag

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2023 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds