Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
 

Vakantiebeurzen en travelshows

Ander Licht Reizen is een kleine en gespecialiseerde organisatie en derhalve zult u ons niet snel tegenkomen op grootschalige toeristische beurzen zoals de Vakantiebeurs in Utrecht. Wel zijn we aanwezig op een aantal kleinschalige en gespecialiseerde beurzen. Hieronder vindt u een lijstje met beurzen waar u ons kunt ontmoeten.


Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen
6 en 7 januari 2024 - Amsterdam

Zoals ieder jaar vindt u ons ook dit jaar weer op deze goede kleinschalig beurs in het hartje van Amsterdam. Voor ons is dit toch altijd een hele fijne beurs en goede gelegenheid om onze klanten te spreken die graag aan het begin van het jaar hun reis/reizen voor het komende jaar al willen plannen. Ook komend jaar kunt u ons derhalve weer ontmoeten op de Amsterdamse Vakantiebeurs die wordt gehouden op 6 en 7 januari 2024 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.


Lezingen tijdens de Amsterdamse vakantiebeurs

Tijdens de Amsterdamse vakantiebeurs geven wij ook presentaties over onze reizen. Wijz zullen lezingen geven over Antarctica, de Galapagos Eilanden, Peru en Suriname. De tijdstippen en dagen vindt u hieronder.zaterdag
  • Galapagos. Expeditiecruises, in Darwins voetsporen - Verwey kamer om 12:30 uur
  • Peru. Individuele reizen in het land van de Inca's - Der kinderen kamer om 15:00 uur

zondag
  • Antarctica. Expeditiecruises naar het Witte Continent - Der kinderen kamer om 14:00 uur
  • Suriname. Natuur, cultuur en historie met een avontuurlijk randje - Der kinderen kamer om 15:00 uur

Meer informatie over de Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt u door op de onderstaande afbeelding te klikken. (het nieuwe logo moeten wij nog van de beursorganisatie ontvangen.


Amsterdamse Vakantiebeurs


Het Verre Reizen Events in oktober 2024.

Net als afgelopen jaar zullen we ook dit jaar weer present zijn tijdens de Verre Reizen Events die in de Fokker Terminal in den Haag en in de Waagnatie in Antwerpen worden gehouden. Beide zijn prettige kleinschalige travelshows met volop aandacht voor mooie kleinschalige maatwerk-reizen. Ook zullen we tijdens beide events weer enkele lezingen verzorgen over verschillende bestemmingen binnen ons gevariëerde reisgebied. Meer informatie vindt u te zijner tijd op de website van het Verre Reizen Event.

  • Het Verre Reizen Event, Antwerpen - 5 en 6 oktober 2024
  • Het Verre Reizen Event, Den Haag - 19 en 20 oktober 2024

Klik hier voor meer informatie over de Verre Reizen Events

ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds