Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
 

Vakantiebeurzen en travelshows

Ander Licht Reizen is een kleine en gespecialiseerde organisatie en derhalve zult u ons niet snel tegenkomen op grootschalige toeristische beurzen zoals de Vakantiebeurs in Utrecht. Wel zijn we aanwezig op een aantal kleinschalige en gespecialiseerde beurzen. Hieronder vindt u een lijstje met beurzen waar u ons kunt ontmoeten.


Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen - 6 en 7 januari 2018 - Amsterdam

Afgelopen jaren hebben we ieder jaar 'acte de presence' gegeven op de Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen en dat is ons zeer goed bevallen. Komend jaar kunt u ons derhalve weer ontmoeten op de Amsterdamse Vakantiebeurs die wordt gehouden op 6 en 7 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Lezingen tijdens de Amsterdamse vakantiebeurs

Tijdens de Amsterdamse vakantiebeurs geven wij ook weer een aantal verschillende lezingen / presentaties. Op zaterdag geeft Arno Luft lezingen over Antarctica en de Galapagos Eilanden. Op zondag geeft bioloog en natuurfotograaf Martin van Lokven een presentatie over de speciale reis die hij in november 2018 zelf zal begeleiden naar de Galapagos Eilanden en Anna Houwers geeft een presentatie over selfdrives naar het Merengebied en Patagonië in Chili en Argentinië. Meer informatie over deze beurs vindt u via de onderstaande link.

Amsterdamse Vakantiebeurs
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2018 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds