Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
 

Vakantiebeurzen en travelshows

Ander Licht Reizen is een kleine en gespecialiseerde organisatie en derhalve zult u ons niet snel tegenkomen op grootschalige toeristische beurzen zoals de Vakantiebeurs in Utrecht. Wel zijn we aanwezig op een aantal kleinschalige en gespecialiseerde beurzen. Hieronder vindt u een lijstje met beurzen waar u ons kunt ontmoeten.


Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen - 11 en 12 januari 2020 - Amsterdam

Afgelopen jaren hebben we ieder jaar 'acte de presence' gegeven op de Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen en dat is ons zeer goed bevallen. Komend jaar kunt u ons derhalve weer ontmoeten op de Amsterdamse Vakantiebeurs die wordt gehouden op 11 en 12 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Bredase Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen - 1 en 2 februari 2020 - Breda

Deze kleine en gespecialiseerde reisbeurs vindt plaats in de Grote kerk van Breda waar wij acte de presence geven. De beurs in Breda vindt plaats op 1 en 2 februari.

Lezingen tijdens de Bredase vakantiebeurs

Tijdens de Amsterdamse en Bredase vakantiebeurs geven wij ook presentaties over onze reizen. Nadere informatie hierover volgt aan het einde van dit jaar.


Meer informatie over de Amsterdamse en de Bredase vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt u door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.


Amsterdamse Vakantiebeurs     Bredase Vakantiebeurs


Het Verre Reizen Event, najaarseditie - 26 en 27 oktober 2019 - Den Haag

Afgelopen jaar waren wij ook present op het Verre Reizen Event dat in de Fokker Terminal wordt gehouden. Gezien onze ervaringen op deze gezellige en goed georganiseerde beurs zijn we hier komend jaar hoogst waarschijnlijk weer van de partij.ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2022 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds