Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Altiplanico San Pedro de Atacama - San Pedro de Atacama

Het hotel Altiplanico is een prachtig sfeerhotel even buiten San Pedro de Atacama. Het is geheel opgetrokken uit adobe en stijlvol en sober gedecoreerd. De kamers zijn uitstekend en hebben elk een privéterras dat uitkijkt op de vulkanen in de Andesketen in het oosten. Het hotel beschikt over een een bar, restaurant, zwembad en internettoegang voor klanten.

Hotel Altiplanico San Pedro de Atacama is door 21 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,71 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

kamerinterieur (foto: Arno Luft)

Hotel Altiplanico San Pedro de Atacama - San Pedro de Atacama


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fantastische lokatie. Heel mooi hotel met super mooie (kamer)huisje. Heel sfeervol!!
Beoordeling : 5
Oase , vriendelijk personeel, heerlijk omgeving. Absoluut een aanrader
Beoordeling : 5
Absoluut een topper! Een geweldig mooi en sfeervol complex met prachtige en grote kamer. Goed verzorgd, netjes, en de meest vriendelijke mensen. Een heel goed restaurant, altijd gratis thee, koffie en zelfgemaakte watertjes. Overal plekjes om te zitten. Hier wilden we niet meer weg....
Beoordeling : 5
Prachtig. Kamer met dakterras was een mooie verrassing.
Beoordeling : 5
Aardig personeel, allemaal jonge mensen. Leuke opzet met kamer in huisjesstijl. Nette kamers. De keuken is heel goed. Gigantische porties, smaakvol en ook elke dag vegetarisch op het menu. Leuk dat we van het huis een ontbijtpakketje meekregen en handdoeken (geisers e.d.). Als je naar de geisers wilt kan dat makkelijk met eigen auto als je voldoende rijervaring hebt. De weg is niet zo slecht als we gedacht hadden en de rit zelf (terug als het licht is) is prachtig, veel stoppen onderweg. Je moet wel om 04.00 uur vertrekken, dan ben je de gigantische meute voor. Aanrader op de weg terug zijn de thermische baden Puritama.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds