Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Altiplanico Rapa Nui - Hanga Roa

Hotel Altiplanico Rapa Nui bestaat uit 16 huisjes met een eigen terras - de meeste bieden uitzicht op zee. Ieder huisje is voorzien van een beschutte openlucht douche zodat u tijdens het douchen de mooie sterrenhemel kunt zien; op Paaseiland een prima optie aangezien het het hele jaar door tropisch warm is. In het gemeenschappelijke gebouw kunt u ontbijten en ook 's avonds een hapje eten; in de grote tuin die het hotel omringt bevindt zich een klein zwembad. Het aardige van dit hotel is dat het heel goed in de omgeving past. Het is rustig gelegen terwijl het dorp Hanga Roa een kwartiertje lopen is. Onderweg naar het dorp komt u langs het Rapa Nui museum (gratis toegankelijk).

Altiplanico Rapa Nui is door 8 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,63 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Hotel Altiplanico op Paaseiland (foto: Quinten)

Altiplanico Rapa Nui - Hanga Roa


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Vriendelijke staff, lekker eten (waren daar net op de nationale feestdag van Chile, dus hebben veiligheids halve in het hotel gegeten), mooi gelegen. Ruime nette kamers. Relax, perfecte afsluiter.
Beoordeling : 5
Toplocatie met zeer goed restaurant.
Beoordeling : 4
Uitzicht is perfect. Dat kon niet beter. Personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was een feestje om te zien, met bloemen e.d. Helaas: geen airco en dat met bijna 30 graden bleef het erg warm en klef op de kamer. Wel een ventilator en fan. Wel een half uurtje lopen naar het dorp, voor ons geen probleem. De avond dat wij in het hotel gegeten hebben moesten we wel heel erg lang wachten op het eten. De serveerster was ook nieuw en wist niet wat er op de kaart stond. Dat was wel vervelend, maar ja.
Beoordeling : 5
Ja ook hier weer een hele mooie locatie met gastvrij en behulpzaam personeel. Heerlijk eten met in de avond prachtige sterrenlucht op de achtergrond. Wij hebben net als in San Pedro de meeste avonden in het hotel gegeten. Huisjes zijn heerlijk ruim met uitzicht op de zee (stenen bed, geen probleem!)
Beoordeling : 5
We hadden vermoedelijk de mooiste bungalow op het eiland en het personeel was geweldig
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds