Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Deze boot is (momenteel) niet meer actief in Antarctica. In de linkerkolom vindt u een overzicht van boten die op dit moment wel expeditiecruises in Antarctica uitvoeren.

Aleksey Maryshev

De Aleksey Maryshev is net als het zusterschip de Grigoriy Mikheev gebouwd in 1990 in Finland als onderzoeksschip. Beide schepen zijn speciaal aangepast aan het varen in koude gebieden. Ze hebben hiervoor een speciale 'ijsversterkte' romp vanaf de boeg tot ongeveer 1/4 van de lengte van het schip. Beide boten dienen nu niet meer als onderzoeksschip en zijn inmiddels speciaal aangepast voor het cruisen door antarctische (en arctische) wateren. Qua luxe van de hutten zijn er betere boten, maar wat betreft de kwaliteit van de programma's en de gidsen zijn de cruises op deze boten (overigens samen met die op de Professor Molchanov en de Professor Multanovskiy) van topklasse. Niet voor niets kreeg de organisatie die deze boten in beheer heeft in 2005 de World Travel Award als World's Leading Polar Expedition Operator in 2005.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 50
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 66 meter
Bemanning: De bemanning bestaat uit 20 Russische matrozen gespecialiseerd in het navigeren in wateren met ijsgang. Daarnaast gaan er op iedere cruise internationale expeditieleiders mee die bekend staan om hun grote kennis van Antarctica. incl. de gids
Aantal cabins: 26
Hutomschrijving: Aan boord zijn 26 hutten die in totaal plaats bieden aan ca. 50 passagiers.
Openbare ruimtes: Algemene ruimten aan boord zijn de dining-room die buiten de maaltijden om gebruikt wordt als lezingenzaal. Ander openbare ruimten zijn een lounge met bar, een kleine bibliotheek, een ziekenzaaltje en een sauna.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Aleksey Maryshev. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Aleksey Maryshev.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds