Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

La Aldea de la Selva Lodge & Spa - Iguazú

La Aldea de la Selva Lodge ligt aan een zijstraat van de doorgaande weg tussen Puerto Iguazú en de Argentijnse kant van de watervallen, op ongeveer 7 kilometer van het centrum van Puerto Iguazú. Zoals de naam al doet vermoeden ligt deze lodge in een zeer bosrijk gebied; de Selva Iriapú. De lodge beschikt in totaal over 20 kamers, verdeeld over verschillende blokken. In de lodge is er veel gebruik gemaakt van lokale houtsoorten, wat overal terugkomt. Het hotel beschikt over een zwembad, een jungle fly waar verschillende activiteiten kunnen worden ondernomen, een restaurant en gratis internet voor haar gasten. Verder is dit hotel gecertificeerd door de Rainforest Alliance wat wel aangeeft dat zij zeer serieus bezig zijn met aspecten als milieu en duurzaamheid.

La Aldea de la Selva Lodge & Spa is door 16 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur (foto: Arno Luft)

La Aldea de la Selva Lodge & Spa - Iguazú


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prima lodge met vriendelijke staf
Beoordeling : 3
De omschrijving was hier beter dan de praktijk. Kamer ruim en prettig, maar het restaurant was gewoon slecht en de lodge ligt wat erg ver buiten de bewoonde wereld.
Beoordeling : 5
Een oase na het geruis van de watervallen.
Beoordeling : 3
De keuken van dit hotel was niet zo bijzonder en wat meer aandacht voor verzorging zou dit hotel kunnen verbeteren.
Beoordeling : 3
De naam doet niet echt eer aan... Er is namelijk geen spa. Receptiepersoneel niet erg vriendelijk/behulpzaam. Bediening in restaurant wel. Tijdens de eerste nacht een hele grote kamer en tijdens de tweede nacht een kleine kamer.. Jammer omdat we de tweede nacht langer verbleven. Eten is prima! Zitten tussen 3 en 4 in.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds