Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Deze boot is (momenteel) niet meer actief in Antarctica. In de linkerkolom vindt u een overzicht van boten die op dit moment wel expeditiecruises in Antarctica uitvoeren.

Akademik Shokalskiy

De Akademik Shokalskiy behoort tot de kleinere expeditie-cruisers voor het maken van reizen naar Antarctica. Het schip is oorspronkelijk gebouwd als onderzoeksschip in Finland. De romp is ijsversterkt en door z'n kleine formaat kan hij afgelegen plekjes op Antarctica bereiken die voor grotere boten niet toegankelijk zijn. Dit is ook de reden dat deze boot vaak wordt gebruikt voor actieve programma's. Bij alle programma's met deze boot is het mogelijk om te kamperen of zeekajaktochten te maken. Hiervoor gelden wel toeslagen.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 48
Snelheid: 10 knopen
Lengte van de boot: 66 meter
Bemanning: De bemanning bestaat uit in totaal 30 personen incl. de gids
Aantal cabins: 26
Openbare ruimtes: Als openbare ruimten heeft de Akademik Shokalskiy 2 eetzalen, een presentatie ruimte, een lounge en een bar en een bibliotheek met boeken over Antarctica.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Akademik Shokalskiy. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Akademik Shokalskiy.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2020 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds