Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Deze boot is (momenteel) niet meer actief in Antarctica. In de linkerkolom vindt u een overzicht van boten die op dit moment wel expeditiecruises in Antarctica uitvoeren.

Akademik Sergey Vavilov

De Akademik Sergey Vavilov (ook wel de One Ocean Voyager) werd gebouwd in Scandinavië als een onderzoeksboot voor de Russische Academie van Wetenschappen. Vanwege deze onderzoeksdoelstellingen is speciaal aandacht besteed aan de stabiliteit. De boot beschikt over externe stabilisatoren en is daardoor naast wendbaar ook zeer stabiel. Zoals alle poolschepen heeft ook de Akademik Sergey Vavilov een ijsversterkte romp. Sinds dit jaar is het maximum aantal passagiers teruggebracht van 107 tot 92 waardoor er een zeer goede en persoonlijke service kan worden verleend.

Akademik Sergey Vavilov is NIET MEER BOEKBAAR
De Akademik Sergey Vavilov kan niet meer geboekt worden. One Ocean Expeditions heeft in 2019 faillissement aangevraagd en alle vertrekdata zijn geannuleerd.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 98
Snelheid: 14 knopen
Lengte van de boot: 117 meter
Bemanning: De crew bestaat uit in totaal 63 personen incl. de gids
Aantal cabins: 43
Hutomschrijving: De Akademik Sergey Vavilov heeft in totaal 43 hutten die uiteenlopen van luxe suites tot driepersoonshutten met gedeeld sanitair. Alle hutten aan boord van de Vavilov hebben uitzicht naar buiten via patrijspoort of raam.
Openbare ruimtes: De Akademik Sergey Vavilov beschikt over de volgende faciliteiten voor z'n gasten: een panorama lounge, een restaurant (geen gereserveerde plaatsen), een bar, een bibliotheek, een arts, een gym, een sauna en een lift tussen dekken 1 en 5.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Akademik Sergey Vavilov hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Zeer stabiele boot, ook in ruwer weer. De toegang tot de brug was een pluspunt en de crew gereserveerd maar altijd vriendelijk. De voorzieningen aan boord zoals sauna en fitnessruimte waren OK. Een defecte loopband was de dag nadien gemaakt.
Beoordeling : 5
Zeer prettig schip met alle zaken goed geregeld. Met name de aanwezigheid van de bar/lounch op het bovendek geeft veel (kijk)plezier en een goede plek om medepassagiers te spreken. het eten was zeer gevarieerd en uitstekende kwaliteit. Verder alles geregeld 'like clockwork'!
Beoordeling : 5
Maakt een betrouwbare indruk evenals de bemanning, voor zover wij daarover kunnen oordelen. Wat ons betreft was de cabine goed gekozen op dek 5, niet ver van de brug en de lounge en bibliotheek. Hotelfaciliteiten prima.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Akademik Sergey Vavilov. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Akademik Sergey Vavilov.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds