Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Akademik Ioffe

De Akademik Ioffe (ook wel: One Ocean Navigator) werd gebouwd in Scandinavië als een onderzoeksboot voor de Russische Academie van Wetenschappen. Vanwege deze onderzoeksdoelstellingen is speciaal aandacht besteed aan de stabiliteit. De boot beschikt over externe stabilisatoren en is daardoor naast wendbaar ook zeer stabiel. Zoals alle poolschepen heeft ook de Akademik Ioffe een ijsversterkte romp. Er is ruimte voor 98 passagiers, maar doorgaans beperkt men dit tot 96.

Eind mei 2019 hebben de Russische eigenaren van de Akademik Ioffe eenzijdig het contract met One Ocean Expeditions verbroken waardoor het geplande Antarctica programma van deze boot voor het seizoen 2019/2020 geen doorgang zal vinden. Vooralsnog zijn cruises op deze boot dus niet meer boekbaar.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 96
Snelheid: 13 knopen
Lengte van de boot: 117 meter
Bemanning: De crew bestaat uit in totaal 63 personen incl. de gids
Aantal cabins: 48
Hutomschrijving: De Akademik Ioffe heeft in totaal 48 hutten die uiteenlopen van luxe suites tot driepersoonshutten met gedeeld sanitair. Alle hutten aan boord van de Ioffe hebben uitzicht naar buiten via patrijspoort of raam.
Openbare ruimtes: De Akademik Sergey Vavilov beschikt over de volgende faciliteiten voor z'n gasten: een panorama lounge, een restaurant (geen gereserveerde plaatsen), een bar, een bibliotheek, een arts, een gym, een sauna en een lift tussen dekken 1 en 5.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Akademik Ioffe. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Akademik Ioffe.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds