Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Reiservaringen


Wim en Marianne van Lambalgen - Falkland Eilanden
We willen zeker nog een keer terug

Peter en Marieke Verkuil - Costa Rica
De natuur is overweldigend in Costa Rica

Michel Janssen en Christa Giraerts - Antarctica
We hebben echt van de reis genoten

Latijns-Amerika en Antarctica

Ander Licht Reizen toont u Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Antarctica als geen ander. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. We zijn dan ook trots op ons reisaanbod van individuele reizen dat uitblinkt in originaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Van comfortabel tot avontuurlijk en altijd gericht op de mooiste belevenissen.

Familiereis Costa Rica

Bekijk onze nieuwste video. Gemaakt door Arno tijdens zijn gezinsvakantie naar Costa Rica. Klik voor meer info over de Familiereis Costa Rica

Foto van de maand - augustus 2020

Mannetjes zeeolifant bij Andrews Bay

Nu het reizen tijdelijk niet meer mogelijk is dromen we met enige regelmaat weg naar onze mooiste reisherinneringen. Voor mij (Arno) is een van de mooiste plekken die ik heb bezocht toch wel South Georgia. Een ruig weids landschap gecombineerd met een werkelijk waanzinnig rijke dierenwereld. Deze zeeolifant met ijspegels aan z'n snorharen is gefotografeerd in oktober tijdens een landing bij Andrews Bay.

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Vol informatie over nieuwe bestemmingen, sfeerhotels, bijzondere reizen, expeditiecruises, ervaringen van onze reisspecialisten en aanbiedingen. Wij sturen onze nieuwsbrief ongeveer 4 keer per jaar. U kunt zich na iedere nieuwsbrief met één klik afmelden middels een linkje onderaan de nieuwsbrief.


e-mail:

Accommodatie van de maand - augustus 2020

Privé terrasje in het groen

De kleinschalige Tacacori Ecolodge ligt ten noorden van Alajuela op een heuvel, op ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven. De 4 mooi gedecoreerde en nette cabanas liggen in een prachtig verzorgde tuin. ’s Ochtends voor vertrek een ontbijtje in de tuin bij Tacaroli is een heerlijk besluit van iedere Costa Rica vakantie!

ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2020 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.