Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Reiservaringen


Peter en Marieke Verkuil - Costa Rica
De natuur is overweldigend in Costa Rica

Michel Janssen en Christa Giraerts - Antarctica
We hebben echt van de reis genoten

Lennart en Leo van Liere - Chili
Fijn dat alles vooraf prettig en goed geregeld was.

Latijns-Amerika en Antarctica

Ander Licht Reizen toont u Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Antarctica als geen ander. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. We zijn dan ook trots op ons reisaanbod van individuele reizen dat uitblinkt in originaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Van comfortabel tot avontuurlijk en altijd gericht op de mooiste belevenissen.

Pantanal studiereis 2019

Bekijk onze nieuwste video. Gemaakt door Arno tijdens zijn recente studiereis naar de zuidelijke Pantanal. En ook nieuw: De Ultieme Pantanal reis

Foto van de maand - april 2020

Nandoe's op de pampa bij El Charabon

Uruguay is bepaald niet een van onze meest bezochte bestemmingen. Dat wil echter geenzins zeggen dat er niet veel te genieten valt. Deze foto van twee nandoes is gemaakt bij Estancia El Charabon; een heerlijk hotel in een oude estancia. Nandoes zijn de Zuid-Amerikaanse equivalent van de struisvogel en vaak lastig te benaderen maar hier in Uruguay leken ze zich niets van mijn aanwezigheid aan te trekken.

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Vol informatie over nieuwe bestemmingen, sfeerhotels, bijzondere reizen, expeditiecruises, ervaringen van onze reisspecialisten en aanbiedingen. Wij sturen onze nieuwsbrief ongeveer 4 keer per jaar. U kunt zich na iedere nieuwsbrief met één klik afmelden middels een linkje onderaan de nieuwsbrief.


e-mail:

Accommodatie van de maand - april 2020

Privé terrasje met uitzicht op de Awarradam

The Rookery Inn is een kleine cottage aan de noordkant van Saunders Island op de Falklands

ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2020 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.