Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Reiservaringen


Peter en Marieke Verkuil - Costa Rica
De natuur is overweldigend in Costa Rica

Michel Janssen en Christa Giraerts - Antarctica
We hebben echt van de reis genoten

Lennart en Leo van Liere - Chili
Fijn dat alles vooraf prettig en goed geregeld was.

Latijns-Amerika en Antarctica

Ander Licht Reizen toont u Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Antarctica als geen ander. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. We zijn dan ook trots op ons reisaanbod van individuele reizen dat uitblinkt in originaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Van comfortabel tot avontuurlijk en altijd gericht op de mooiste belevenissen.

Pantanal studiereis 2019

Bekijk onze nieuwste video. Gemaakt door Arno tijdens zijn recente studiereis naar de zuidelijke Pantanal. En ook nieuw: De Ultieme Pantanal reis

Foto van de maand - december 2019

Raúl bij het beeld van Tío

De zilvermijnen van Potosí zijn zonder twijfel een van de meest indrukwekkende plaatsen om te bezoeken in Bolivia. Deze zeer productieve zilvermijnen hebben een extreme historie van rijkdom voor enkelen en dwangarbeid onder onmenselijke omstandigheden voor velen. Nog altijd gaan mijnwerkers ondergronds om zilver te delven. In dit gevaarlijke domein proberen de hedendaagse kompels onheil af te wenden door "Tio" te trakteren op sigaretten, drank en cocabladeren.

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Vol informatie over nieuwe bestemmingen, sfeerhotels, bijzondere reizen, expeditiecruises, ervaringen van onze reisspecialisten en aanbiedingen. Wij sturen onze nieuwsbrief ongeveer 4 keer per jaar. U kunt zich na iedere nieuwsbrief met één klik afmelden middels een linkje onderaan de nieuwsbrief.


e-mail:

Accommodatie van de maand - december 2019

kamerinterieur

Rincón del Socorro is een heerlijke accommodatie nabij de Esteros del Iberá, de vloedvlakten van de Iberá rivier die een zeer rijk dierenleven kennen van watervogels, kaaimannen en capibara's. Rincón del Socorro zelf is een deluxe sfeeraccommodatie met sfeervolle openbare ruimten, zeer verzorgde kamers met een historisch tintje, uitstekend eten én prachtige excursies in de omringende natuur.

ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.