Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Reiservaringen


Wim en Marianne van Lambalgen - Falkland Eilanden
We willen zeker nog een keer terug

Peter en Marieke Verkuil - Costa Rica
De natuur is overweldigend in Costa Rica

Michel Janssen en Christa Giraerts - Antarctica
We hebben echt van de reis genoten

Latijns-Amerika en Antarctica

Ander Licht Reizen toont u Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Antarctica als geen ander. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. We zijn dan ook trots op ons reisaanbod van individuele reizen dat uitblinkt in originaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Van comfortabel tot avontuurlijk en altijd gericht op de mooiste belevenissen.

Familiereis Costa Rica

Bekijk onze nieuwste video. Gemaakt door Arno tijdens zijn gezinsvakantie naar Costa Rica. Klik voor meer info over de Familiereis Costa Rica

Foto van de maand - september 2020

Springende bultrug in Bahía Solano

De zomermaanden zijn aan de westkust van Colombia dé periode voor whale watching tours. Bultrugwalvissen komen in deze maanden naar dit gebied om hun jongen te krijgen. De uitvalsbasis voor whalewatching tours in dit gebied zijn het stadje Nuqui en de verschillende regenwoudlodges die gelegen zijn langs de kust van Bahia Solano.

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Vol informatie over nieuwe bestemmingen, sfeerhotels, bijzondere reizen, expeditiecruises, ervaringen van onze reisspecialisten en aanbiedingen. Wij sturen onze nieuwsbrief ongeveer 4 keer per jaar. U kunt zich na iedere nieuwsbrief met één klik afmelden middels een linkje onderaan de nieuwsbrief.


e-mail:

Accommodatie van de maand - september 2020

Ochtendlicht bij Chan Chich

Weinig accommodaties in Latijns-Amerika hebben zo'n totaal unieke locatie als de Chan Chich Lodge in Belize. Deze natuurlodge is aangelegd midden in een oude maya ruïne in een tijd ver voordat het belang van deze ruïnes goed werd ingeschat. Het is een heerlijke comfortabele lodge met uitstekende mogelijkheden om wildlife te spotten in de omliggende regenwouden. Zelfs de illustere jaguar wordt hier met enige regelmaat gespot.

ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2020 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.