Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

trekkingreizen

's Ochtends wakker worden met uitzicht op de prachtigste sneeuwbergen, genieten van de mooiste sterrenhemels, wandelen door dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en doorgaan waar de massa's al lang zijn gestopt. De charme van het maken van meerdaagse trektocht is onmiskenbaar. Zeker, je levert voor een aantal dagen wel wat comfort in, maar daartegenover staat dan ook vaak een prachtig authentieke ervaring.

Alle trektochten die we aanbieden zijn 'geheel verzorgde' kampeertochten. Dat wil zeggen dat u altijd begeleid wordt door een lokale trekkingstaf die u de juiste route wijst, de maaltijden bereid, uw bagage draagt en het kampement voor u opzet. De primaire taak van het trekkingteam is natuurlijk om te zorgen dat uw trektocht gesmeerd verloopt maar daarnaast vormt de lokale trekkingsstaf een ideale gelegenheid om in contact te komen met echte Latino's.

Op trektocht gaan betekent een tijdelijk vaarwel wat betreft comfort en luxe. De adembenemende landschappen van de Andes en het hartverwarmende karakter van z'n bewoners compenseren dit gebrek ruimschoots.

 
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.