Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

natuurreizen

De natuurreizen van Ander Licht vormen een klasse apart. Tijdens de reizen nemen we u mee naar de mooist gelegen lodges, in en/of nabij de mooiste natuurgebieden. Dat kunnen de bekende parken zijn zoals Manu in Peru of Galapagos in Ecuador maar door onze grote liefde voor de natuur kennen we ook minder bekende maar zeker zo bijzondere natuurgebieden als Lauca in Chili, Curu in Costa Rica en Ischigualasto in Argentinië.

De complete natuurreizen die u op onze website vindt, zijn voor het merendeel algemeen van karakter; dat wil zeggen dat ze zijn opgezet voor 'generalisten' reizigers die tijdens een reis graag een algemeen en divers overzicht krijgen van de natuurlijke rijkdommen van het reisgebied. Heeft u een speciale interesse zoals vogels, orchideeën of iets anders, dan willen we graag in overleg met u kijken of we voor u een programma op maat kunnen samenstellen.

Latijns-Amerika kent een immense diversiteit op biologisch en geologisch gebied en de mogelijkheden voor het maken van boeiende natuurreizen zijn eindeloos. We nodigen u van harte uit om de natuurlijke rijkdommen van 'America Latina' met ons te verkennen.

 
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.