Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
 

Vakantiebeurzen en travelshows

Ander Licht Reizen is een kleine en gespecialiseerde organisatie en derhalve zult u ons niet snel tegenkomen op grootschalige toeristische beurzen zoals de Vakantiebeurs in Utrecht. Wel zijn we aanwezig op een aantal kleinschalige en gespecialiseerde beurzen. Hieronder vindt u een lijstje met beurzen waar u ons kunt ontmoeten.


Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen - 5 en 6 januari 2019 - Amsterdam

Afgelopen jaren hebben we ieder jaar 'acte de presence' gegeven op de Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen en dat is ons zeer goed bevallen. Komend jaar kunt u ons derhalve weer ontmoeten op de Amsterdamse Vakantiebeurs die wordt gehouden op 5 en 6 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Lezingen tijdens de Amsterdamse vakantiebeurs

Tijdens de Amsterdamse vakantiebeurs geeft Arno Luft twee reispresentaties. Op zaterdag 5 januari is er om 13:00 uur een presentatie over de Galapagos Eilanden en op zondag 6 januari om 12:30 uur een presentatie over expeditiecruises naar Antarctica. Beide presentaties vinden plaats in de Berlage Zaal.


Bredase Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen - 19 en 20 januari 2019 - Breda

Een week na de grote vakantiebeurs in Utrecht vindt een kleine en gespecialiseerde reisbeurs plaats in de Grote kerk van Breda waar wij acte de presence geven. De beurs in Breda vinde plaats op 19 en 20 januari.

Meer informatie over de Amsterdamse en de Bredase vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt u door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.


Amsterdamse Vakantiebeurs     Bredase Vakantiebeurs
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds