Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Intocht vierdaagse
In verband met de intocht van de Nijmeegse vierdaagse is ons kantoor vrijdag 19 juli vanaf 12:00 gesloten. Vanaf maandag 22 juli zijn we u weer graag van dienst.

Bestemmingen


Zuid-Amerika


Midden-Amerika


Stel een vraag
Nieuwsbrief
Uw persoonlijke reispagina
Algemene informatie
Aanbiedingen
Expedition Cruises
Andere continenten...

Reiservaringen


Lennart en Leo van Liere - Chili
Fijn dat alles vooraf prettig en goed geregeld was.

Dieneke ten Wolde en Daniel Beens - Costa Rica
We hebben genoten van al het dierenleven in Costa Rica

Toos Poels en Stanny Klijn - Ecuador
Al met al een TOP reis

Intocht vierdaagse
In verband met de intocht van de Nijmeegse vierdaagse is ons kantoor vrijdag 19 juli vanaf 12:00 gesloten. Vanaf maandag 22 juli zijn we u weer graag van dienst.

Latijns-Amerika en Antarctica

Ander Licht Reizen toont u Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Antarctica als geen ander. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. We zijn dan ook trots op ons reisaanbod van individuele reizen dat uitblinkt in originaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Van comfortabel tot avontuurlijk en altijd gericht op de mooiste belevenissen.

Poolcirkel expeditie Antarctica

Bekijk de prachtige video (althans dat vinden wij) die Arno heeft gemaakt tijdens zijn recente Poolcirkel cruise op de Ortelius.

Foto van de maand - juli 2019

Tapir

Tijdens mijn recente reis naar de Pantanal is er natuurlijk weer druk gespeurd naar de illustere grote dieren van dit prachtige natuurgebied. Helaas geen jaguar en/of tapir voor ons zo leek het maar 'it ain't over till it's over' en op de terugweg vanuit de Baia das Pedras lodge naar Campo Grande zagen we ineens van heel dichtbij deze mannetjestapir langslopen. Een prachtige ervaring om eindelijk voor het eerst dit bijzondere en zeldzame dier zo goed te kunnen zien en fotograferen.

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Vol informatie over nieuwe bestemmingen, sfeerhotels, bijzondere reizen, expeditiecruises, ervaringen van onze reisspecialisten en aanbiedingen. Wij sturen onze nieuwsbrief ongeveer 4 keer per jaar. U kunt zich na iedere nieuwsbrief met één klik afmelden middels een linkje onderaan de nieuwsbrief.


e-mail:

Accommodatie van de maand - juli 2019

De tuin van het hotel met uitzicht over het Santa Fé Nationaal Park

In centraal Panama ligt het groene Santa Fé Nationaal Park met daarin hotel Anachoreo. Rijdend over de oprit van het hotel lijkt het alsof je nóg verder van de bewoonde wereld afgezonderd bent. Deze accommodatie is dé perfecte uitvalsbasis voor het maken van wandelingen in de omgeving. Op zoek naar rust en contact met de natuur? Dan mag je deze plek niet missen! Klik hier voor meer accommodaties in Panama.

ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.